Eva Longoria otkriva način za pokrivanje sijedih u karanteni

Tijekom izolacije, uvjerili smo se koliko ovisimo od stručnosti drugih ljudi, čije smo profesije možda uzimali zdravo za gotovo, među njima na prvom mjestu, frizera i stručnjaka iz beauty salona.

Međutim, ono što možda zaboravljamo je da i za one koji su do prije par mjeseci bili pod svjetlima reflektora i pod budnim okom tiska, tijekom ove pandemije vrijede ista pravila. Zato nas je posebno iznenadila Eva Longoria, koja je svojim fanovima otkrila kako se i ona bori sa sijedima, ali i rješenje za taj problem, koje je dostupno baš svima, a ne samo onima koji imaju status Zvijezde.

Eva Longoria – iskreni trenutak koji je promijenio sve

Nije uobičajeno otkrivanje nedostataka širem auditoriju od strane poznatih i zbog toga smo ih navikli promatrati kao potpuno savršene ljude i bez ikakvih mana. Međutim, Eva Longoria je svojom iskrenošću i realnim prikazom situacije tijekom pandemije stala na put takvim predrasudama i pokazala svojim fanovima, koji se broje u milijunima, kako se i poznati susreću s potpuno istim problemima kao i mi i kako zbog toga moraju pronaći alternativna rješenja za njih.

Jedna od najpoznatijih „Očajnih kućanica“, već je zašla u četrdeset i petu godinu i kod nje su se počele pojavljivati sijede vlasi, baš kao i kod običnih smrtnika u ovim godinama. Zbog trenutne izolacije one su izraženije i vidljivije više nego ikad i to se jasno vidi sa samom početku videa koji je podijelila sa svojim fanovima.

Eva Longoria i njeno magično rješenje

Najlakše i najbrže rješenje leži u magičnoj bočici Loreal Paris Magic Retouch spreja za prekrivanje sijedih. Eva je podijelila svoje oduševljenje ovim proizvodom, koji je u stanju prekriti sve njezine sijede u roku od samo par sekundi. Sve je transparentno prikazala u videu, pa i to koliko je sprej lagan za korištenje, kako prirodno izgleda na njezinoj kosi i kako se brzo suši, tako da ne pada na lice i ne ostaje na rukama poslije dodirivanje kose.

Oduševljeni komentari su uslijedili nedugo poslije, a među njima su se našli i komentari njezinih poznatih prijatelja, među kojima su Serena Williams, Olivia Man i mnogi drugi.

Pojava sijedih u dvadesetima ne treba te čuditi

Većina djevojaka se začudi, kad u svojim dvadesetim i tridesetim godinama primijeti pojavu sijedih vlasi, do koje dolazi uslijed nedostatka melanina, pigmenata u folikulima dlake. Razlozi za pojavu sijedih u ovim godinama mogu biti raznovrsni, počevši od genetskih predispozicija, nedostatka vitamina B-12, ali i pušenja i stresa. Zato je sve veći broj pojave sijedih u ovim godinama.

Međutim, bojanje kose ne mora biti jedino rješenje! Što kasnije kreneš s bojanjem kose, to ćeš više zaštititi svoju prirodnu boju kose i zdravu dlaku. Zato ti preporučamo da se ne odlučiš odmah za korak bojanja kose, već da pružiš priliku ovakvim privremenim rješenjima, kao što je Magic Retouch sprej za prekrivanje sijedih, koje Eva Longoria preporuča svojim fanovima.

Zašto je Magic Retouch dobar izbor i za tebe?

Loreal Paris Magic Retouch sprej se idealno stapa s bojom kose, bez obzira je li ona obojana ili neobojana i pruža joj ljepši izgled. Jako lako se nanosi, traje sve do sljedećeg pranja kose i možeš ga naći u različitim nijansama za sve boje kose.

Eva Longoria ovako prekriva sijede kad nije u žurbi

Eva nam je pokazala kako se snalazi s korištenjem brzog i efikasnog Magic Retouch spreja, ali tu se njena misija nije završila jer je još jednom oduševila fanove u svom drugom videu, kad im je otkrila Loreal Paris Excellence Creme boju za kosu.

Nanijela je izuzetno lako na korijen glave koji joj je prekriven sijedima, umasirala boju i nanijela je praktično svugdje gdi je bilo potrebno prekriti sijede. Ovog puta joj je bilo dovoljno da boja odstoji na kosi samo 30 minuta, poslije čega je isprala, nanijela balzam na nju i osušila. Efekt je nevjerojatan!

Najbolje od svega je što su ti ovi proizvodi koji su oduševili toliko poznatih dostupni online i možeš ih naručiti jednostavnim klikom na sliku proizvoda ispod teksta.

Pročitaj još: Ne smiješ bojati kosu sama doma: Imamo rješenje za tebe!

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Magic Retouch Golden Brown

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Magic Retouch Le Brun

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Magic Retouch Medium Iced Brown

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Magic Retouch Black

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Excellence Creme Natural Dark Brown 4

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Excellence Creme Natural Iced Brown 5.15

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Excellence Creme Natural Light Blonde 9

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Excellence Creme Natural Rich Auburn 5.6

  Naručite odmah

Povezane teme: trend , Eva Longoria, kopiraj look, kosa, L'Oréal Paris, tutorijal, duga kosa, njega kose, Loreal Paris, Magic Retouch

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Borba s vlagom: Najbolji anti-frizz proizvodi za njegu kose

Ne dopusti da trud uložen u ravnanje i stiliziranje kose bude uzaludan! Izdvojili smo najbolje anti-frizz proizvode koji će omogućiti da tvoja frizura...