Kako nanijeti makeup za kosu

Makeup za kosu je osvojio svijet na prečac. Želja skoro svake žene i djevojke da eksperimentira s bojom bez posljedica je konačno ispunjena. Šminka za kosu skida se nakon samo jednog pranja, a dolazi u brojnim neobičnim nijansama. Ako si dovoljno hrabra i odvažna da ove nijanse isprobaš, evo na koji način ih možeš nanijeti sama, bez pomoći frizera.

 

Kako nanijeti Colorista hair makeup?

Prvo da naglasimo – da bi koristila šminku za kosu, nema potrebe da ideš kod frizera. Sama lako možeš nanijeti ovaj proizvod. Bojenje traje oko 20 minuta, a boja za kosu nanosi se samo na dužinu, ne i na vlasište, stoga ćeš bez problema postići toliko popularni ombre efekt. Izbor boja je zaista veliki, a pošto se Colorista hair makeup skida nakon samo jednog pranja, možeš eksperimentirati do mile volje.

 

Kako ukloniti Colorista hair makeup?

Ako si odrastala devedesetih, sigurno se sjećaš razdoblja kad je sprej za kosu bio glavni modni bum. Međutim, ono što je kod spreja bilo izrazito neugodno je onaj ljepljivi osjećaj kojeg se nisi mogla otarasiti ni nakon nekoliko pranja. Sa šminkom za kosu, ovo ti se neće dogoditi. Naravno, na dlaci će se osjetiti promjena, ali ne neugodna niti drastična. Nakon pranja, tvoja kosa će biti kao prije nanošenja boje, bez ikakvih posljedica. Baš kao i kad se radi o šminki za lice.

 

Kako odabrati nijansu?                                    

Kad znaš da se boje možeš otarasiti nakon samo jednog pranja, nemoj puno razmišljati, isprobaj svaku koju poželiš! Vodi računa jedino o tome je li na pakiranju naglašeno je li proizvod namijenjen brinetama ili plavušama. Ako imaš plavu kosu, a naneseš proizvod za brinete, nećeš ga moći skinuti nakon samo jednog pranja. Možeš birati između pink, ljubičastih, plavih, zelenih i sivih nijansi, a možeš ih i kombinirati i dobiti efekt duge u kosi!

 

Pročitaj još: Idealan makeup uz kratke frizure

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Green

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Metallic Blue

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Grey

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Cobalt

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Purple

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Millenial Pink

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Copper

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Rose Gold

  Naručite odmah

Povezane teme: stil, trend , moda , kosa, duga kosa, njega kose, Loreal Paris

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ove boje za kosu će biti pravi HIT u 2022. godini!

Ako razmišljaš o promjeni svog izgleda, predlažemo da razmisliš o novim bojama za kosu, koje će biti HIT tijekom cijele godine...