Kao i koži, i tvojoj kosi je potrebna hidratacija! Otkrij moć hijaluronske kiseline, sad i za kosu!

Hijaluronska kiselina je jedan od zlatnih standarda u oblasti hidratacije, i to s razlogom. Iako u sebi sadrži riječ „kiselina“, u pitanju je prirodna vrsta šećera koja zadržava vlagu, stimulira proizvodnju kolagena i hrani stanice, što koži daje čvrstinu i volumen, te poboljšava njen izgled i teksturu.

Hijaluronska kiselina je nježna i samim tim pogodna za njegu svih tipova kože,
uključujući onu osjetljivu.

A za njegu kose?

Kako je i koža glave prije svega koža, logičan zaključak je da hijaluronska kiselina hidratizira i vlasište, zar ne? Iako se dugo nije znao odgovor na ovu nedoumicu, konačno je dokazano da je to zaista moguće!

Svojstva hijaluronske kiseline djeluju njegujuće na vlasište,
ali i na zaštitni sloj dlake.

Drugim riječima, svojstva hijaluronske kiseline ograničavaju dehidriranost, zadržavaju vlagu i jačaju barijeru kože, što pomaže u njezi osjetljivog i suhog vlasišta. Iako hijaluronska kiselina ne može dospjeti u samu vlas, ona se može obaviti oko oštećenih vlasi i tako djelovati kao regenerator koji olakšava raščešljavanje kose i sprječava njena dalja oštećenja. Ako se pravilno koristi u njezi kose, hijaluronska kiselina će uspješno:

 • Hidratizirati kožu glave;
 • Hidratizirati kutikulu (zaštitni sloj dlake);
 • Zagladiti dlaku;
 • Vratiti kosi živahnost i punoću;
 • Vratiti kosi vitalnost i zdrav izgled.

 

Ne zaboravi, dehidrirana kosa je prvi znak da naša kosa postaje oštećena i suha! Zato je uporaba hijaluronske kiseline odlično rješenje i spas za dehidriranu kosu koja prijeti da postane suha, krhka i lomljiva.

Nova linija za njegu kose s hijaluronskom kiselinom!

Stručnjaci laboratorija brenda L’Oréal Paris su kod mnogih žena prepoznali problem dehidratacije kose i stvorili novu liniju proizvoda za njegu kose osnaženu hijaluronskom kiselinomElseve Hyaluron Plump!

Hyaluron Plump linija proizvoda za njegu kose formulirana je specijalno za dehidriranu kosu i predstavlja prvu liniju u borbi protiv zaista oštećene kose. Integriranjem hijaluronske kiseline u lagane, a efikasne formule za njegu kose, stručnjaci tvrtke L’Oréal Paris stvorili su djelotvorno rješenje za dubinsku hidrataciju kose i vlasišta!

Ova linija proizvoda je formulirana tako da vraća punoću dehidriranoj, beživotnoj kosi bez sjaja, dok istovremeno njeguje i hidratizira vlasište. Linija će odisati voćnim mirisima koji spajaju cvjetne note sa slatkom vanilijom, a rezultat korištenja je njegovana, hidratizirana i živahna kosa bujnog i zdravog izgleda!

Nova linija će sadržati 4 proizvoda čije kombiniranje daje recept za savršenu haircare rutinu – šampon, balzam, maska i serum za kosu. Međutim, važno je napomenuti da se ova linija ne veže za određeni tip kose. Uvođenje Hyaluron Plump linije proizvoda u haircare rutinu može koristiti svim tipovima kose i pomoći da ona izgleda zdravije i punije.

Uskoro i kod nas!

Nova L’Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump linija za kosu s hijaluronskom kiselinom uskoro stiže na police naših omiljenih drogerija – jedva čekamo!

Kao i koži, i tvojoj kosi je potrebna hidratacija! Otkrij moć hijaluronske kiseline, sad i za kosu!

Pročitaj još: Vodič za pravilnu hidrataciju – prepoznaj simptome dehidrirane kože i kose!

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump Shampoo

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump Conditioner

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump Mask

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump Serum

  Naručite odmah

Povezane teme: kosa, duga kosa, njega kose, hijaluron, Loreal Paris, maske za kosu, hidratacija

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Što je to piling kose i koje su njegove prednosti?

Ovaj sve popularniji tretman donosi brojne benefite za izgled i zdravlje vlasi, ali i kože glave, pa hajdemo konačno utvrditi što je to piling kose...