Makeup za kosu – kratki tečaj

Moraš priznati da je u posljednjih nekoliko godina makeup zavladao svijetom. Nekada su žene i djevojke nosile samo malo maskare na trepavicama, eventualno ruž, dok danas većina dama ni do trgovine ne ide bez podloge, highlightera, bronzera, korektora, tekućeg pudera… Jednostavno, vremena su se promijenila. Tako je i s kosom. Zahvaljujući makeup-u za kosu, možeš eksperimentirati s bojom kose u toplini svog doma, na užas svih frizera ovog svijeta!

 

Zašto imamo potrebu mijenjati boju kose        

Sigurno si i ti, kao i većina nas u jednom trenutku svog života poželjela eksperimentirati s bojom kose. Kažu da žene i djevojke mijenjaju boju kose nakon velikih životnih promjena – prekida duge veze, promjene posla, selidbe u drugi grad ili zemlju. Međutim, na par koraka od frizerskog salona i odluke da drastično promijeniš boju kose, sigurno si se zapitala hoćeš li se nakon ove promjene pokajati i je li pametno u jednom pokušaju prijeći iz brinete u plavušu, staviti pink pramenove ili obijaš cijelu kosu u zavodljivo sivu nijansu.

A kad ti se ne sviđa trajna boja, što onda?!

Velike su šanse da nakon ovakvih eksperimenata više ličiš na lika iz crtanog filma nego na Kim Kardashian u pink ili sivoj fazi. Srećom, L’Oreal Paris je proizveo specijalnu hair makeup liniju, odnosno šminku za kosu, koja ti dozvoljava eksperimentiranje. Ova boja za kosu ispire se nakon jednog pranja, tako da ćeš boje kose moći isprobavati do mile volje! A ako ne budeš zadovoljna nijansom, nakon jednog pranja boja će se isprati i izgledat ćeš kao da se ništa nije dogodilo!

 

Boje i nijanse šminke za kosu

Colorista makeup za kosu sadrži veliki broj nijansi, kako za brinete, tako i za plavuše. Isprobaj pink, tamno plave, nježno plave, zelene, žute i sive nijanse, koje ćeš lako skinuti nakon prvog pranja. Ove boje možeš nanijeti u kojem god stilu poželiš – ombre, pramenovi… šminka za kosu ti omogućava da se igraš do mile volje!

 

Pročitaj još: Siva kosa: kako se našminkati uz ovaj neobični trend

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Millenial Pink

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Rose Gold

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Dirty Pink

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Purple

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Pastel Blue

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Green

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Grey

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Cobalt

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, stil, trend , kosa, duga kosa

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 7 laganih tekućih pudera za ljeto

Važno je izabrati pravi ljetni puder, koji će držati šminku na mjestu, neće dozvoliti razlijevanje, a ujedno će omogućiti koži nesmetano disanje. Mi t...