O ovoj pegli za kosu na paru se šuška u svijetu: saznaj zašto!

O ovoj pegli za kosu na paru se šuška u svijetu: saznaj zašto!

Rijetko kada se na tržištu pojavi proizvod za stiliziranje kose o kome se ovoliko šuška. Pogotovo u ovom periodu kad radije stiliziramo kosu doma, nego što se prepuštamo rukama profesionalaca, iz svima očiglednih razloga. No, pegla na paru koja je oštećivanje kose smanjila za 78% u usporedbi s klasičnom peglom, zaista je pravo otkriće i sjajna inovacija u beauty industriji, zbog koje ti neće teško pasti to što svog frizera viđaš rijeđe nego ranije.

Izazovi stiliziranja kose zimi

Zimski period je uvjerljivo najveći izazov za stiliziranje kose.

Na niskim temperaturama koje nas očekuju, kosa će biti izložena vlažnom i hladnom zraku, ali i vjetru, pa ja neminovno da ćemo se štititi kapama, šalovima i kaputima. Ovo nikako ne pogoduje kosi, pa se zbog toga u ovom periodu, ona uvijek najviše mrsi, ali i lomi. Ni u zatvorenom prostoru neće joj goditi suh zrak i zagrijane prostorije, pa će biti bez sjaja, isušena i djelovati beživotno.

Pa kako onda uopće stilizirati kosu u zimskog periodu, kad je već toliko oštećena?

Zima, vjetar, vlaga i suh zrak neće imati šanse!

Odgovor leži u preparatima za njegu kose, koji su kreirani tako da je dubinski nahrane, oporave i vrate joj sjaj. Baš takve preparate možeš pronaći u proizvodima iz linije L’Oreal Paris Profeesionnel, koje možeš koristiti doma, a koji će biti savršena zamjena za dubinske tretmane njege kose kod frizera.

Poslije uporabe ovih proizvoda stiliziranje kose bit će lakše, a ako još isprobaš i inovativni uređaj na paru – ni zima, ni vjetar ni vlage, ni suh zrak neće imati šanse!

Budi uvijek spremna za video poziv

U trenucima kad znaš da ćeš se pojaviti pred kolegama i nadređenima s posla, ali i pred najdražom ekipom ili partnerom, važno je da izgledaš lijepo i dotjerano i da si nisi zbog vremena provedenog doma dozvolila da izgledaš zapušteno i neuredno. Naravno, ovdje se na prvom mjestu primjećuje izgled kose.

Istina je da je uvijek najlakše vezati visok rep ili nespretnu punđu, ali sad postoji mnogo uređaja za stiliziranje kose koji će ti omogućiti izgled kose kao iz salona i to u samo nekoliko minuta. Ne, ne mislimo na klasične pegle za kosu, figaro i popularne fen-četke, poslije kojih moraš oporavljati kosu raznim maskama i uljima za kosu, već na jedan novi uređaj na tržištu, koji će promijeniti tvoj život.

Klasična pegla za kosu: uređaj za stiliziranje kose koji je nezamjenjiv?

Sigurni smo da se na tvojoj polici u sobi ili kupaonici, neovisno o tome preferiraš li više lokne ili drsko ravnu kosu, nalazi klasična pegla za kosu. Ovo je dobro poznato curama koje imaju gustu i neposlušnu kosu i onima koje se bore s obuzdavanjem prirodnih lokni. Bez nje je naprosto nemoguće zamisliti stiliziranje kose – neovisno o tome što na taj način kosu izlažeš visokim temperaturama koje je isušuju, ali i uništavaju.

Sve do danas ovo je bio jedini, a po mnogima i najbrži način. Ali ne brini, konačno postoji drugačiji način i bolji uređaj za stiliziranje kose!

Inovacija: pegla na paru koja manje oštećuje kosu

Inovacijama u svijetu ljepote nikad kraja, te je znanjem eksperata u području tehnologije i ljepote, kreirana jedinstvena L'Oréal Professionnel Steampod 3.0 pegla na paru, koja sad ima i limitirano izdanje L'Oréal Professionnel Steampod 3.0 x Karl Lagerfeld.

Spajanjem ova dva imena modne i beauty industrije nastala je L'Oréal Professionnel Steampod 3.0 x Karl Lagerfeld pegla, koja pretendira zamjeniti klasičnu peglu za kosu, jer je dovoljno samo jednom proći ovom peglom kroz pramen kose, kako bi se postigao željeni rezultat, a oštećivanje kose smanjilo za 78% u usporedbi s klasičnom peglom za kosu.

L'Oréal Professionnel Steampod 3.0 x Karl Lagerfeld pegla na paru

Ova pegla na paru omogućava kreiranje različitih frizura, ali s rezultatom sjajne i pokretljive kose, s čak 78% manje oštećenja.* Dakle, sad je moguće biti nježan prema svojoj kosi, a opet postići dugotrajne i snažne rezultate.

L'Oréal Professionnel Steampod 3.0 x Karl Lagerfeld peglu za kosu na paru koriste najbolji frizerski saloni, a sada je možeš koristiti i ti. Vro je lagana i prenosiva i ima crnu kožnu futrolu za još lakše prenošenje. Dolazi uz integrirani rezervoar za vodu i integrirani češalj, pa je zato idealna za korištenje kod kuće, ali i za putovanja. Posebno će ti se svidjeti ako voliš raditi valove s peglom za kosu, jer ima i rotirajući kabel, koji će pojednostaviti ovaj proces.

O ovoj pegli za kosu na paru se šuška u svijetu: saznaj zašto!

Najbolje od svega je što je pod utjecajem pare potrebna niža temperatura nego kod drugih uređaja, pa će tvoja kosa biti očuvanija ali i zdravija. Ne brini ovo ne utječe na efekt koji si s njom postigla. Frizura će ostati na mjestu sve do sljedećeg pranja kose!

Čini li se tebi, kao i nama, da bi pegla na paru vrlo lako mogla zamijeniti klasičnu peglu za kosu i postati uređaj broj jedan za stiliziranja kose? Podijeli s nama u komentarima!

*Instrumentalni test u usporedbi s regularnom peglom za kosu poslije 15 uporaba            

Pročitaj još: Jesenski hit: Francuska manikura na novi način

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L’Oréal Professionnel Paris X Karl Lagerfeld SteamPod 3.0

Povezane teme: zimski trendovi, kosa, kosa, duga kosa, njega kose, L’Oréal Professionnel Paris X Karl Lagerfeld, SteamPod 3.0

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeover makeup toaletne torbice: must-have šminka za jesen

Zajedno radimo makeover makeup toaletne torbice i pripremamo je za jesen – korak po korak ...