Odvaži se na potpunu promjenu boje kose ovog ljeta!

Sve djevojke koje nisu nikada bojale kosu, znaju koliko je teško odlučiti se na taj korak, a pogotovo ako je nijansa koju žele postići potpuno različita u odnosu na njihovu prirodnu boju kose. Da, govorimo o onim drastičnim promjenama brinete u plavušu, o onim odvažnim i izazovnim transformacijama, na koje se čak i poznati teško odluče.

Zaboravi na strah da ćeš oslabiti i uništiti kosu ako se odlučiš na ovakvu nevjerojatnu promjenu. Sve ovo je moguće izbjeći pomoću adekvatne i ciljane njege kose. Ljeto nije vrijeme igrati se na sigurno. Čak i poznati modeli, poput Emily Ratajkowski svjedoče tome.

Legendarna brineta postala je plavuša

Poslije mjeseci provedenih u izolaciji, legendarna brineta, Emily Ratajkowski, je odlučila osvježiti svoj ljetni izgled tako što je prvi put promijenila boju svoje kose i pridružila se klubu plavuša. Promjena boje kose je nešto o čemu je Emily dosta razmišljala, ali je bila zabrinuta za stanje svoje kose poslije takvih avantura.

“Nikad nisam bojala svoju kosu niti drastično promijenila dužinu svoje kose. Izuzetno mi je drago da mi je Kérastase dao blagoslov da postanem plavuša. Upravo sam proslavila svoj rođendan i veoma sam sretna što izlazim iz izolacije sa svježim izgledom. Svrha ljepote je da bude zabavna i ekspresivna, a ovo je definitivno najzabavniji momenat u mom životu koji se tiče ljepote.“

Usudi se na drastičnu promjenu boje kose ovog ljeta!

Kako njegovati posvijetljenu kosu?

Novi omiljeni ritual za njegu kose od Emily uključuje Kérastase Blond Absolu liniju koja će joj pomoći tijekom ove avanture i koja će joj omogućiti savršenu njegu i toniranje njezine plave boje.

Ova linija za njege za kosu, odgovara potrebama posvijetljene kose, bez obzira na to za koju nijansu i način posvjetljivanja se odlučiš ovog ljeta. Ona će njegovati i očuvati željenu posvijetljenu boju, šatiranu kosu i kosu koja je posvijetljena tehnikama kao što su baleage, ombre i slične, ali i kosu koja je prošla kroz drastičnu promjenu boje, kao što je ona na koju se odlučila Emily.

Kérastase Blond Absolu linija

Blond Absolu linija sadrži: kupku za posvijetljenu i kosu s pramenovima, ljubičastu kupku protiv bakrenih tonova, intenzivnu njegu za posvijetljenu kosu ili kosu s pramenovima, ljubičastu masku protiv bakrenih tonova za posvijetljenu kosu s hladnim pramenovima, kao i univerzalni serum koji štiti od topline za posvijetljenu kosu i kosu s pramenovima.

Proizvodi iz ove linije sadrže hijaluronsku kiselinu, runolist cvijet i ultra- ljubičaste neutralizatore.

Hijaluronska kiselina

Iako si navikla da se hijaluronska kiselina spominje uglavnom kod proizvoda za njegu kože, moraš znati da je ona vrlo blagotvorna i za tvoju kosu. Ona popunjava i obnavlja vlasi, čini kosu zaglađenom i ojačava i sprečava lomljene vlasi.

Runolist cvjet

Proizvodi iz ove linije sadrže čak i runolist cvijet, koji je najčistiji besmrtni cvijet s glečera švicarskih Alpa, koji je poznat po tome što uspješno odolijeva svim vremenskim uvjetima. Runolist izgleda kao delikatni cvijet, ali njegove antioksidativne i zaštitne moći su zadivljujuće.

Usudi se na drastičnu promjenu boje kose ovog ljeta!

Ultra – ljubičasti neutralizatori

Neki od najvećih neželjenih efekata koje djevojke imaju poslije bojanja jesu nestabilan ton, neželjeni refleksi i manjak intenziteta boje. Zato ova linija sadrži i ove ultra – violet neutralizatore, sačinjene od mješavine plave i ljubičaste boje, koji direktno i dugotrajno neutraliziraju neželjene tonove, naglašavaju reflekse, pramenove i bude prirodni sjaj kose.

Hoćeš li i ti ovog ljeta biti odvažna kao i Emily? Podijeli s nama u komentarima!

Pročitaj još: Kako odabrati rozi ruž za usne prema tonu kože

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Kérastase Paris Bain Lumiere

  Naručite odmah
 • Kérastase Paris Bain Ultra Violet

  Naručite odmah
 • Kérastase Paris Blond Absolu Masque Ultra Violet

  Naručite odmah
 • Kérastase Paris Blond Cicaflash Treatment

  Naručite odmah
 • Kérastase Paris Cicaplasme

  Naručite odmah

Povezane teme: njega , poznati , kopiraj look, ljeto, kosa, dnevna njega, kosa, duga kosa, njega kose, Kerastas

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Svi benefiti krema s hijaluronskom kiselinom

Već znamo da je hijaluron no. 1. anti-age sastojak koji ima benefite u prevenciji znakova starenja i blagodatima koje pruža tvojoj koži, evo o čemu j...