Otkrili smo: novi čvrsti šampon za kosu!

Vrući ljetni dani su iza ugla, a u susret njima naša kosa je „na udaru“ mnogobrojnih neprijatelja više nego u bilo koje drugo godišnje doba. Štetno sunčevo zračenje, more, klorirana voda iz bazena, znojenje i učestalije pranje kose tijekom ljeta čine je podložnijom oštećenjima i prijete trajnim narušavanjem njene kvalitete i sjaja koje mukotrpno postižemo uz pomoć raznoraznih proizvoda za njegu na koje se ritualno oslanjamo.

Uz to, standardni štetni faktori, sveprisutni tijekom cijele godine, također vrebaju na svakom koraku, te su šanse za opstanak i održavanje kvalitete kose još manje. Često feniranje, upotreba pegla i figara, bojanje, u kombinaciji s gore spomenutim okolnostima koje donosi ljeto recept su za katastrofu, a njen ishod je suha, tanka i oštećena kosa. Ali ono čega je malo koja od nas svjesna je da je čvrsti šampon za kosu – idealni šampon za kosu! Ljeti ili u bilo koje doba godine, šampon za kosu s 94% sastojaka biljnog podrijetla bit će tvoj najvjerniji saveznik.

Garnier Botanic Therapy

Otkrili smo: novi čvrsti šampon za kosu!

Širok je spektar načina za obnoviti kosu, ali Garnier se i na ovom polju u potpunosti ističe jer je osigurao prirodan način za obnovu tvoje oštećene kose! Za koji god čvrsti šampon za kosu iz Garnier Botanic Therapy linije se opredijelila, vratit ćeš svojoj kosi prirodnu ljepotu i jačinu.

Čvrsti šamponi za kosu dolaze u praktičnom pakiranju, stoga će moći biti uz tebe u bilo kojoj prilici. Uz to, uživat ćeš znajući da istovremeno brineš o planetu budući da se ovo pakiranje može 100% reciklirati.

Ono po čemu se izdvajaju je i sam njihov sastav od 94% sastojaka biljnog podrijetla koji će tvojoj kosi pružiti jedinstvenu njegu i prirodnu ljepotu. Također, zahvaljujući svom malom, ali koncentriranom formatu, 1 čvrsti šampon može trajati kao i 2 boce klasičnog tekućeg šampona od 250 ml.*

*Količina može varirati ovisno o dužini kose.

Čvrsti šampon za kosu

Ako je tvoja boljka suha i oštećena kosa, tanka kosa ili joj, jednostavno, nedostaje mekoća, nema razloga za brigu! Garnier Botanic Therapy šamponi za kosu pravi su odgovor za bilo koji tip od ovih problema, a ono što im je zajedničko je da je pjena bogata, kremasta i pjenasta poput one kod tekućih šampona.

Otkrili smo: novi čvrsti šampon za kosu!Lomljiva, suha, i kosa oštećena uslijed prekomjernog feniranja, peglanja i bojenja najveću će korist dobiti od Botanic Therapy Honey & Beeswax šampona. Formula s 94% sastojaka biljnog podrijetla, Botanic Therapy čvrsti šampon za veoma oštećenu kosu, hrani i obnavlja kosu bez otežavanja. Čvrsti šampon za veoma oštećenu kosu s formulom bez silikona, za kosu prirodnu na dodir. Osigurava svu potrebnu njegu, kremastu teksturu i nježnu pjenu poput običnog šampona. Raščešljavanje je olakšano, a kosa je, obnovljena i nahranjena uz nježni miris meda.

Ako je, s druge strane, tvoja kosa tanka i izgleda beživotno, Botanic Therapy Ginger Recovery pravi je izbor za tebe! U formuli s 94% sastojaka biljnog podrijetla, Botanic Therapy čvrsti šampon za revitalizaciju kose nudi potpunu njegu, kremastu strukturu i pjenu poput regularnog šampona. Intenzivno revitalizirana i ojačana, kosa izgleda zdravo, jače i sjajnije uz fantastičan miris đumbira i cimeta.

94% sastojaka biljnog podrijetla

Otkrili smo: novi čvrsti šampon za kosu!

Blagotvorno djelovanje koje sastojci biljnog podrijetla mogu imati na tvoju kosu jasno je kao dan, a na tebi je njihovu djelotvornost okrenuti u svoju korist! Hranjivi sastojci Botanic Therapy Coconut & Macadamia intenzivno će hidratizirati tvoju kosu i pružiti joj mekoću o kakvoj si oduvijek maštala. Upravo formula obogaćena uljima kokosa i makadamije omogućit će tu razinu mekoće dostižnom, a neodoljiv miris kokosa pratit će te u korak.

S tim, svi Garnier Botanic Therapy šamponi za kosu, koji u svom sastavu nemaju konzervans, su must have i ove, ali i svake sezone!

Pročitaj još: 6 savjeta za nude makeup look

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Garnier Botanic Therapy Solid Shampoo Honey & Beeswax

    Naručite odmah
  • Garnier Botanic Therapy Solid Shampoo Ginger Recovery

    Naručite odmah
  • Garnier Botanic Therapy Solid Shampoo Coconut & Macadamia

    Naručite odmah

Povezane teme: trend , ljeto, kosa, Garnier

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeover makeup toaletne torbice: must-have šminka za jesen

Zajedno radimo makeover makeup toaletne torbice i pripremamo je za jesen – korak po korak ...