Ovog proljeća reci zbogom oštećenoj kosi!

Vjerojatno si do sad bar jednom učinila neku veliku promjenu u vezi svoje kose. Možda si preko noći odlučila postati brineta ili plavuša; možda si poželjela biti kovrčava ili su ti pak dosadile kovrče... Što god je u pitanju, svaka promjena koja se odnosi na učestalo bojenje ili stiliziranje, veoma je nezahvalna za našu kosu.

Kad na sve to dodamo neredovitu njegu, stres i vanjske faktore na koje ne možemo utjecati, često prekasno shvatimo da je našoj kosi potrebna pomoć. Međutim, uz odgovarajuće proizvode i adekvatnu njegu, ovog proljeća ćeš konačno moći reći zbogom oštećenoj kosi!

Prepoznaj znakove oštećenja kose

Ovog proljeća reci zbogom oštećenoj kosi!

Prije svega, kako bi znala je li tvoja kosa oštećena, imaj na umu pet znakova koji se javljaju kao rezultat nepravilne njege kose:

1. Ispucali vrhovi kose;

2. Dehidrirana i suha kosa;

3. Krhka kosa sklona lomljenju;

4. Kruta kosa bez sjaja i

5. Beživotna kosa gruba na dodir.

Ako si prepoznala svoju kosu u bar jednoj od navedenih stavki, ne brini, nisi jedina koja se suočava s problemom oštećene kose. Koliko je učestao ovaj problem prepoznao je i brand L’Oréal Paris i stvorio novu liniju proizvoda, namijenjenu brzoj i potpunoj obnovi oštećene kose.

Zbogom suhoj i oštećenoj kosi!

Vjerojatno već znaš da je keratin jedan od najbitnijih „pomagača“, koji čini da kosa postane jaka, sjajna i gusta, te se rijetko lomi i puca. Baš zato nam se svidjela nova Elseve Total Repair 5 linija obogaćena s do 10% obnavljajućeg koncentrata s keratinom XS*, koja pomaže u borbi protiv svih pet navedenih znakova nezdrave kose.

Ako je tvoja kosa baš jako oštećena, imaj na umu da je najbolje u svoju rutinu uvrstiti kompletnu liniju, koja sadrži četiri ključna proizvoda za njegu kose.

Šampon za obnavljanje kose je obavezan!

Nesporni dokaz oštećene kose su njeni ispucali vrhovi. Točno je da posjet frizeru predstavlja „prvu pomoć“, ali ta pomoć je najčešće kratkotrajna i ne rješava srž problema. Kako bi spriječila pucanje kose pri vrhovima, koristi šampon za obnavljanje iz spomenute linije, koji obnavlja površinska oštećenja. Redovitom uporabom, tvoja kosa će izgledati zdravo baš kao i nakon izlaska iz frizerskog salona.

Zaštiti svoju kosu od lomljenja

Za jaku i otpornu kosu, uz šampon za obnavljanje, prilikom svakog pranja koristi i balzam za kosu, koji sadrži čak 9% obnavljajućeg koncentrata s keratinom XS*. Na ovaj način, tvoja kosa će biti zaštićena od lomljenja, što će joj pomoći u nesmetanom i bržem obnavljanju.

Za sjajnu kosu punu života

Međutim, ako je tvoja kosa beživotna i suha, nemoj zaobići Total Repair 5 masku za kosu, koja će joj vratiti vitalnost i sjaj nakon samo pet korištenja. Uz to, ona će osigurati da tvoja kosa ponovno postane meka i jednostavna za oblikovanje. To znači da nema više skrivanja kose vezanjem u rep ili punđu!

Dodatna njega kose nije na odmet

Dvofazni sprej služi kao eliksir s dvostrukim djelovanjem i predstavlja onaj final touch u tvojoj rutini za njegu kose. Prije svega, on pomaže pri lakšem raščešljavanju kose, a potom je i štiti, što će tvojoj oštećenoj kosi pružiti dodatnu i prijeko potrebnu njegu.

Jer njega kose je važna!

Eksperimentiranje s kosom je sasvim u redu, ali ne zabravi redovito brinuti o njoj, kako ona ne bi postala suha, krhka i oštećena. Kombiniranjem proizvoda Elseve Total Repair 5 linije će ti pomoći u tome, jer će tvoja kosa konačno dobiti njegu kakvu zaslužuje i postati 100% obnovljena**, otporna, vitalna, zdravog sjaja i svilenkasto-mekog dodira.

Jer vreme je da zauvijek kažeš zbogom oštećenoj kosi!

Ovog proljeća reci zbogom oštećenoj kosi!

*Postotak se razlikuje od proizvoda do proizvoda, pogledati na pakiranju.

**Obnovljena površinska oštećenja, instrumentalni test nakon 5 upotreba šampon + maska.

Pročitaj još: Trend alert: Probali smo maskaru o kojoj bruji Tik Tok

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Elseve Total Repair 5 Repairing Shampoo

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Elseve Total Repair 5 Repairing Conditioner

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Elseve Total Repair 5 Power Repair Mask

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Elseve Total Repair 5 Express Conditioner

  Naručite odmah

Povezane teme: njega , frizura , L'Oréal Paris, kosa, duga kosa, njega kose, Loreal hair

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako zadržati svoj brončani ten što duže poslije ljeta?

Brončani ten svi ponosno nosimo poslije ljeta, kako da uz pravilnu njegu on ostane što duže na tvojoj koži...