Reci zbogom ispucalim vrhovima i slamnatoj kosi

Dugačka, kratka, ošišana ravno ili stepenasto, paž ili bob, sve mi vrlo dobro znamo da je za nas, žene, naša kosa glavni adut. Tome u prilog treba istaći i da s njom često i komuniciramo, flertujemo odnosno način korištenja naše kose spada već uveliko u tzv. ’’body language’’, i stoga je jako bitno osjećati se samouvjereno kada je naša kosa u pitanju. Međutim to često i nije realno, jer glavni neprijatelji od kojih ističemo: rascvjetale vrhove, nedostatak volumena kao i onaj osjećaj „suhoće“ i na kraju ali ne manje važno tjeme glave koje se konstantno masti, nam često naruše samopouzdanje a zatim i raspoloženje.

Reci zbogom ispucalim vrhovima i slamnatoj kosi

Ali činiš sve što je u tvojoj moći kako bi se oduprla nagonu za pranjem kose svaki drugi, ako ne i svaki dan. Ovo su samo neki od mnogobrojnih golgota s kojima se susrećemo, a često ne izostaje ni osjećaj krivnje, budući da imamo osjećaj da zapravo same doprinosimo ovom tipu problema.

SOS: Ispucali vrhovi i slamnata kosa?

Godine bojanja, feniranja, isprobavanja najrazličitijih boja i stilova ostavljaju trag na našoj kosi koji, ma koliko se trudile, ne uspijevamo izbrisati. Učestale posjete frizeru i šišanje ispucalih vrhova mogu pružiti kratkoročno olakšanje, ali nisu rješenje srži problema. Budžet posvećen najraznovrsnijim preparatima i tretmanima, čini se, s vremenom raste i množi se i što se više čini da smo bliže cilju, umakne nam za dlaku.

Reci zbogom ispucalim vrhovima i slamnatoj kosi

Zašto komplicirano ako može jednostavno?

Odgovor je, često, na dohvat ruke i praktički nas doziva, ali ostajemo gluhi na ovo jer smo u zabludi da je rješenje problema komplicirano, nedostižno i basnoslovno skupo, jer da nije ništa od navedenog, ne bi bilo trajno.

Što ako lijek za oštećenu, suhu kosu i ispucale vrhove, dolazi u bočici koja je svima pristupačna i na dohvat ruke u svim drogerijama?

Upravo to je ono što izdvaja preparate iz Garnier Fructis SOS Repair linije u moru ostalih proizvoda za borbu protiv suhe i oštećene kose.

Brand koji razume važnost zdrave i jake kose

Garnier Fructis SOS Repair šampon, kao stub ove linije, dolazi u poluprovidnoj bočici te ćeš, stoga, uvijek znati kada je pri kraju. U svom sastavu ima silikon, ključan za glatku kosu, pa poslije svakog šamponiranja kosa postaje sve glađa i glađa i, što je najvažnije, ne isušuje tjeme glave.

Reci zbogom ispucalim vrhovima i slamnatoj kosi

Kad je šamponiranje i pranje kose obavljeno, Garnier Fructis SOS Repair balzam će ti pomoći lako raščešljati kosu. Kao i svi proizvodi iz ove linije, i balzam sadrži ulje indijskog grožđa koje ne samo da obnavlja kosu, već i pospješuje njezin rast. Tvoja kosa neće biti obnovljena samo površno jer jedan od sastojaka balzama jeste i kerafil, biljni derivat koji prodire u korijen vlasi i obnavlja je iznutra.

Kruna cijele Garnier Fructis SOS repair linije jeste Garnier SOS Repair 10 u 1 krema za kosu i predstavlja finalni touch savršene hair care rutine. Krema dolazi u praktičnom pakiranju, s pumpicom i obiluje mnoštvom hranljivih materija ključnim za oporavak suhe i oštećene kose. Ulje amile i tekući amino keratin kojima je obogaćena doprinosi zadržavanju vlažnosti u samom korijenu dlake, čime hidratizira kosu i čini je glatkom. Može se nanijeti i na mokru i suhu kosu, čini kosu lepršavom i mekom na dodir i lako se raščešljava. Prelijep voćni miris pratit će te tijekom  dan, a oštećena i suha kosa biće preporođena.

Reci zbogom ispucalim vrhovima i slamnatoj kosi

Jačina oštećene kose, kao i njena fleksibilnost, podržani su tekućim amino keratinom, prisutnim u svim proizvodima Garnier Fructis SOS Repair linije.

Naša kosa je naša snaga

Kad se zdravlje naše kose dovede u pitanje, od krucijalne je važnosti baciti pogled na poleđinu pakiranja. Proizvoda koji pomažu u borbi protiv suhe i oštećene kose je pregršt, ali rijetki se izdvajaju i prednjače u odnosu na ostale isključivo zahvaljujući hranljivim sastojcima kojima su bogati, a koji ciljano utječu na srž problema. Zato je bitno da znamo prirodu sastojaka preparata koje koristimo, kao i kako i koliko djelotvorno utječu na zdravlje naše kose. Rascvjetali vrhovi, suha, lomljiva i oštećena kosa bit će stvar prošlosti, a nove, regenerirane vlasi koje odlikuju mekoćom, sjajem i otpornošću na sve vanjske utjecaje postat će tvoj zaštitni simbol.

Reci zbogom ispucalim vrhovima i slamnatoj kosi

Svaki od ovih preparata možeš naručiti klikom na proizvode ispod teksta.

Jesi li isprobala Garnier Fructis SOS Reapir liniju? Podijeli s nama u komentarima tvoje dojmove!

Pročitaj još: Garnier pokreće Green Beauty Inicijativu

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Garnier Fructis SOS Repair Fortifying Shampoo

  Naručite odmah
 • Garnier Fructis SOS Repair Fortifying Conditioner

  Naručite odmah
 • Garnier Fructis SOS Repair Mask

  Naručite odmah
 • Garnier Fructis SOS Repair 10 in 1

  Naručite odmah

Povezane teme: kosa, Garnier, kosa, duga kosa, njega kose, Garnier Fructis

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako dobiti preplanuli ten na siguran način

Ljeto se „ne računa“ bez sunčanja, ali zdravlje kože je ipak na prvom mjestu! Sigurnim koracima do preplanulog tena koji će ti pomoći osvojiti sezonu....