Reci zbogom ispucalim vrhovima i slamnatoj kosi

Dugačka, kratka, ošišana ravno ili stepenasto, paž ili bob, sve mi vrlo dobro znamo da je za nas, žene, naša kosa glavni adut. Tome u prilog treba istaći i da s njom često i komuniciramo, flertujemo odnosno način korištenja naše kose spada već uveliko u tzv. ’’body language’’, i stoga je jako bitno osjećati se samouvjereno kada je naša kosa u pitanju. Međutim to često i nije realno, jer glavni neprijatelji od kojih ističemo: rascvjetale vrhove, nedostatak volumena kao i onaj osjećaj „suhoće“ i na kraju ali ne manje važno tjeme glave koje se konstantno masti, nam često naruše samopouzdanje a zatim i raspoloženje.

Reci zbogom ispucalim vrhovima i slamnatoj kosi

Ali činiš sve što je u tvojoj moći kako bi se oduprla nagonu za pranjem kose svaki drugi, ako ne i svaki dan. Ovo su samo neki od mnogobrojnih golgota s kojima se susrećemo, a često ne izostaje ni osjećaj krivnje, budući da imamo osjećaj da zapravo same doprinosimo ovom tipu problema.

SOS: Ispucali vrhovi i slamnata kosa?

Godine bojanja, feniranja, isprobavanja najrazličitijih boja i stilova ostavljaju trag na našoj kosi koji, ma koliko se trudile, ne uspijevamo izbrisati. Učestale posjete frizeru i šišanje ispucalih vrhova mogu pružiti kratkoročno olakšanje, ali nisu rješenje srži problema. Budžet posvećen najraznovrsnijim preparatima i tretmanima, čini se, s vremenom raste i množi se i što se više čini da smo bliže cilju, umakne nam za dlaku.

Reci zbogom ispucalim vrhovima i slamnatoj kosi

Zašto komplicirano ako može jednostavno?

Odgovor je, često, na dohvat ruke i praktički nas doziva, ali ostajemo gluhi na ovo jer smo u zabludi da je rješenje problema komplicirano, nedostižno i basnoslovno skupo, jer da nije ništa od navedenog, ne bi bilo trajno.

Što ako lijek za oštećenu, suhu kosu i ispucale vrhove, dolazi u bočici koja je svima pristupačna i na dohvat ruke u svim drogerijama?

Upravo to je ono što izdvaja preparate iz Garnier Fructis SOS Repair linije u moru ostalih proizvoda za borbu protiv suhe i oštećene kose.

Brand koji razume važnost zdrave i jake kose

Garnier Fructis SOS Repair šampon, kao stub ove linije, dolazi u poluprovidnoj bočici te ćeš, stoga, uvijek znati kada je pri kraju. U svom sastavu ima silikon, ključan za glatku kosu, pa poslije svakog šamponiranja kosa postaje sve glađa i glađa i, što je najvažnije, ne isušuje tjeme glave.

Reci zbogom ispucalim vrhovima i slamnatoj kosi

Kad je šamponiranje i pranje kose obavljeno, Garnier Fructis SOS Repair balzam će ti pomoći lako raščešljati kosu. Kao i svi proizvodi iz ove linije, i balzam sadrži ulje indijskog grožđa koje ne samo da obnavlja kosu, već i pospješuje njezin rast. Tvoja kosa neće biti obnovljena samo površno jer jedan od sastojaka balzama jeste i kerafil, biljni derivat koji prodire u korijen vlasi i obnavlja je iznutra.

Kruna cijele Garnier Fructis SOS repair linije jeste Garnier SOS Repair 10 u 1 krema za kosu i predstavlja finalni touch savršene hair care rutine. Krema dolazi u praktičnom pakiranju, s pumpicom i obiluje mnoštvom hranljivih materija ključnim za oporavak suhe i oštećene kose. Ulje amile i tekući amino keratin kojima je obogaćena doprinosi zadržavanju vlažnosti u samom korijenu dlake, čime hidratizira kosu i čini je glatkom. Može se nanijeti i na mokru i suhu kosu, čini kosu lepršavom i mekom na dodir i lako se raščešljava. Prelijep voćni miris pratit će te tijekom  dan, a oštećena i suha kosa biće preporođena.

Reci zbogom ispucalim vrhovima i slamnatoj kosi

Jačina oštećene kose, kao i njena fleksibilnost, podržani su tekućim amino keratinom, prisutnim u svim proizvodima Garnier Fructis SOS Repair linije.

Naša kosa je naša snaga

Kad se zdravlje naše kose dovede u pitanje, od krucijalne je važnosti baciti pogled na poleđinu pakiranja. Proizvoda koji pomažu u borbi protiv suhe i oštećene kose je pregršt, ali rijetki se izdvajaju i prednjače u odnosu na ostale isključivo zahvaljujući hranljivim sastojcima kojima su bogati, a koji ciljano utječu na srž problema. Zato je bitno da znamo prirodu sastojaka preparata koje koristimo, kao i kako i koliko djelotvorno utječu na zdravlje naše kose. Rascvjetali vrhovi, suha, lomljiva i oštećena kosa bit će stvar prošlosti, a nove, regenerirane vlasi koje odlikuju mekoćom, sjajem i otpornošću na sve vanjske utjecaje postat će tvoj zaštitni simbol.

Reci zbogom ispucalim vrhovima i slamnatoj kosi

Svaki od ovih preparata možeš naručiti klikom na proizvode ispod teksta.

Jesi li isprobala Garnier Fructis SOS Reapir liniju? Podijeli s nama u komentarima tvoje dojmove!

Pročitaj još: Garnier pokreće Green Beauty Inicijativu

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Garnier Fructis SOS Repair Fortifying Shampoo

  Naručite odmah
 • Garnier Fructis SOS Repair Fortifying Conditioner

  Naručite odmah
 • Garnier Fructis SOS Repair Mask

  Naručite odmah
 • Garnier Fructis SOS Repair 10 in 1

  Naručite odmah

Povezane teme: kosa, Garnier, kosa, duga kosa, njega kose, Garnier Fructis

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

TikTok i Instagram beauty trendovi: što je trenutno aktualno na društvenim mrežama?

Ovo su TikTok i Instagram trendovi koje ćeš voljeti ovog ljeta...