„Face Awards Croatia 2017.“ počinje sad!

Drugi po redu nesvakidašnji digitalni make-up događaj „Face Awards Croatia 2017.“ počinje danas.

Ovom prigodom, NYX Professional Make-up poziva sve make-up umjetnike da se najkasnije do 2. travnja 2017. godine prijave za sudjelovanje u ovom kreativnom natječaju.

„Face Awards Croatia 2017.“ počinje sad!

Pravila igre

Ako smo ti zagolicali maštu i razmišljaš o prijavljivanju, prvo što trebaš napraviti je zapratiti @nyxcosmetics_hrvatska na Instagramu.

Potom dolazi najbitniji korak u kojem trebaš na Instagramu postaviti fotografiju ili video svoje make-up transformacije kojom se najviše ponosiš i najkasnije do 2. travnja 2017. poslati svoju prijavu OVDJE.

Napominjemo, tvoj Instagram profil mora biti javni i za kompletnu prijavu potreban ti je još i YouTube korisnički račun.

„Face Awards Croatia 2017.“ počinje sad!

Najvažniji dio – nagrade

Pobjednik će ponijeti titulu „Hrvatskog Beauty Vloggera Godine“, a više o nagradama možete doznati OVDJE.

Talentirana Ivana Blažoti Mijoč je svojim nevjerojatnim transformacijama bila pobjednik prvog „Face Awards Croatia 2016.“ natječaja.

Ove godine vas u promo videu na njoj svojstven način osobno izaziva da pokažete sve što znate napraviti koristeći boje i kistove. Pogledaj više na: NYX Professional Makeup Hrvatska

 

Povezane teme: šminka, lice, šminka za posebne prigode , faceawards, nyx

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Jeste li čuli za kampanju WE SKINCARE ABOUT YOU SINCE 1851? Kultni kozmetički brend Kiehl’s prepoznatljiv je upravo po individualnom pristupu i svojim savjetnicima za njegu kože

Otkako je Kiehl’s prije više od 170 godina po prvi put otvorio vrata svoje stare gradske ljekarne u New Yorku, brend je predano radio na tome da pruži...