Kako do savršenih obrva? (+video)

1.Koristite olovku za obrve za bolju definiciju

Koliko god bile tanke i nepravilne, rješenje je u dobroj olovci. Klonite se tog iscrtanog izgleda obrva, već samo iscrtajte dlačice tankom olovkom, stapajući boju četkicom. Cilj je postići prirodan izgled, samo nešto definiraniji. Uvijek držite olovku vertikalno kada iscrtavate.

 

2.Smione obrve

U zavisnosti od debljine vaših obrva, upotrijebite vosak, grickalice ili trimer. Ako niste vični sređivanju obrva ili ih rijetko sređujete, onda ih pustite da izrastu, strpite se i posjetite profesionalca da ih sredi. Nakon toga će vam biti lakše pratiti oblik koji vam je stručnjak zadao. Podšišavanje (trimming) je vjerojatno najbolji način za sređivanje svih tipova obrva jer je moguće postići definiraniji, čišći izgled koji traje dulje.

 

3.Nabavite make-up set za obrve

Da, uistinu postoje i naročito su dobri za popunjavanje praznina u obrvama. Setovi sadrže sjenilo za obrve – samo odaberite odgovarajuću nijansu  - i s prozirnom maskarom koja je dobra za kroćenje obrva jednostavnim pokretom i za fiksiranje u tankom sloju. Idealno za postizanje kakvog god želite oblika obrva.

Ako ste više vizualni tip, Lisa Eldridge, Lancome art direktorica, s vama dijeli svoje brze i jednostavne tajne olovaka za obrve u ovom kratkom video tutorijalu:

 

Pročitajte još: Kako pravilno koristiti bronzer

Povezane teme: šminka

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Jesi li znala da bi čak 85% žena prešlo na Super Stay tekući puder od Maybelline-a New York*?

Osjećaj lakoće i osjećaj da koža diše čak i kad je prekrivena puderom je nešto čemu svi težimo i ono za kakvom formulom svi tragamo, možda djeluje kao...