Make Up In The City: Dunja Jovanić u taxi izazovu

U nekoj od prethodnih epizoda Make Up In The City serijala, gledali smo Paulu kako se snalazi u taxi makeup izazovu s Adrianom Limom, a sada je došao red i na našu Dunju Jovanić da pokaže svoje umijeće u šminkanju, u autu tijekom vožnje.

Njoj je društvo i u ovoj epizodi pravila njena mezimica Baby, koja izgleda želi postati nova članica tima. Dunjini omiljeni proizvodi za makeup u pokretu: ruž i korektor, nisu se našli u njenoj torbici, ali zato je makeup torbica za Dunju sadržavala samo dva proizvoda, koja sigurno nije lako nanijeti u tijeku vožnje. Pogledaj o kojim proizvodima se radi i kako se Dunja snašla:

Dunjin prvi zadatak je bio nanošenje Maybelline New York Tattoo Liner gela za oči u burgundi nijansi, kako bi dobila onaj pop-up color efekt. Nanijela ga je tik uz trepavice, a kasnije je nanijela Maybelline New York Snapscara maskaru crne boje u dva sloja i to pomoću njenog trika - ogledalce drži spušteno ispod oka, i sve to kako bi obuhvatila baš svaku trepavicu.

Isprobaj i ti Maybelline New York Snapscara maskaru

Ova maskara je vrlo laka za nanošenje. Najbolje će izgledati na tebi ako je i ti kao Dunja naneseš u dva sloja. Ako želiš pogledu dodati i malo boje ovog ljeta, onda će ti biti drago kada ti kažemo da ovu maskaru u prodaji možeš naći i u Black Cherry nijansi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Nanošenje tuša nikad nije bilo lakše uz Maybelline New York Tatto Liner gel u olovci

Kod ovog gela nam je najbitnije da glatko klizi prilikom nanošenja, kao i njegova postojanost. Baš sve ove karakteristike ima ovaj gel u olovci. I njega možeš naći u klasičnoj crnoj boji, ako više voliš klasični makeup. Ali ga isto tako možeš naći i u brojnim drugim bojama te ovo ljeto možeš unijeti vedrinu u svoj pogled. Na raspolaganju su ti sljedeće nijanse ovog gela: crna, smeđa, burgundi, plava, zelena i zlatno roza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Kako bi se ti snašla u ovakvom makeup izazovu? Piši nam u komentarima!

Pročitaj više: Make Up In The City: Zaviri iza scene s Dunjom Jovanić

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Tattoo Liner Rich Berry

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Tattoo Liner Rose Gold

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Tattoo Liner Intense Green

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Tattoo Liner Deep Teal

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Tattoo Liner Bold Brown

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Tattoo Liner Deep Onyx

  Naručite odmah
 • Maybelline New York SnapScara Pitch Black

  Naručite odmah
 • Maybelline New York SnapScara Black Cherry

Povezane teme: šminka, maskara, oči , poznati , tuš za oči , Maybelline New York, eyeliner, maskara u boji, Make Up in the City

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Guste trepavice, Jumbo volumen, brzo i jednostavno u dva koraka. Koja nam to inovacija umjetnih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a?

Koja nam inovacija umjetnih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a? Jeste li spremni za Jumbo volumen na vašim trepavicama...