Make Up In The City: Ena Luna u taxi izazovu

Ena Luna odgovara na još jedan Makeup On The Way izazov, jedne od najpoznatijih Maybelline djevojaka, Adriane Lime. Adriana je ovoga puta za Enu pripremila malo neobičniji izazov, koji je Enu potpuno iznenadio. U makeup koferu je sačekao ruž za usne u nekoliko različitih nijansi uz pomoć kojih je morala kreirati kompletan makeup look. Pogledaj kako se Ena Luna snašla u ovom zadatku:

Ruž koji pristaje svima

U ovom izazovu, korišten je Maybelline New York Made For All, ruž koji pristaje baš svima i koji je dizajniran tako da se prilagodi svakom tenu. On je formuliran sa specijalno odabranim pigmentima koji su testirani na 50 različitih tonova kože, gdje je utvrđeno da jednako neodoljivo stoji na svakom tenu. Zbog idealnog spoja sastojaka, postignut je balans plavog i žutog podtona i baš to je razlog što ovaj ruž izgleda čarobno i na tamnom i na srednjem i na svijetlom tenu.

Njegova kremasta hidrirajuća struktura, odlično je poslužila Eni, prilikom kreiranja cjelokupnog makeup looka sa samo 4 različite nijanse ovog ruža.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Jedan ruž – 4 različite nijanse

Ovaj izazov Ena Luna je započela koristeći se svojom omiljenom nijansom ruža Maybelline New York Made For All, u  nijansi 382. Kako kaže, s crvenim ružem nema pogreške kad je šminkanje za dnevne i večernje varijante u pitanju, odnosno s klasikom je najsigurnije. Ni nanošenje ruža na usne dok je auto bio u pokretu joj nije teško palo, jer je kao mlađa znala s lakoćom nanijeti ruž i bez ogledala.

Za uljepšavanje obraza pomoću ruža Made For All, odabrala je neku malo jaču nijansu ovog ruža pink boje, koji je prvo nanijela na ruku, a onda prstima počela utapkavati po obrazima, trudeći se da ga što više izblenda kako ne bi bio previše naglašen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Kako je zadatak zahtijevao postizanje cjelokupnog makeup-a pomoću različitih nijansi Maybelline New York Made For All ruža za usne, morala se snaći i odabrati nijansu koja će najviše pristajati kao zamjena za sjenilo na njenim kapcima. Zato je odabrala malo tamniju nijansu ruža - 373, koji je nanijela prvo oprezno na gornje kapke, a onda ohrabrena izgledom i na donju liniju kapka.

Što misliš da li je Ena Luna uspješno odradila ovaj zadatak? Piši nam u komentarima!

Pogledaj još: Make Up In The City: Šminka za prvi spoj

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Fuchsia For Me 379

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Pink For Me 376

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Mauve For Me 373

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Red For Me 382

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, usne, ruž, poznati, poznati , Maybelline New York, Make Up in the City

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Savjeti kako osvježiti svoj proljetni look i zaobiđeš proljetni umor na licu.

Iako se većina ljudi osjeća energično i poletno kad stigne proljeće, pojedinci se mogu osjećati baš suprotno, iscrpljeno i bezvoljno, riječ je o prolj...