Make Up in the City: Maybelline New York Lemonade Craze paleta sjenila za cijeli look

Make Up in the City ekipa još jednom je pripremila fantastičan makeup izazov koji i tebi može poslužiti. Sigurno si se susrela sa situacijom kada je potrebno izgledati savršeno, ali nažalost, dostupan ti je samo jedan proizvod. Zbog toga je naš makeup guru Điki izazvao Anastasiju, za koju vjeruje da je dorasla ovom kompliciranom izazovu – full face makeup pomoću Maybelline New York Lemonade Craze palete sjenila.

A evo i detaljnog vodiča za šminkanje pomoću Maybelline New York Lemonade Craze palete sjenila. Pogledaj i koje je nijanse Anastasia koristila tijekom ovog makeup izazova:

Korak 1 - ten

U nedostatku pudera, i sjenila za oči mogu učiniti trik. Odaberi nijansu Sherbet i širokim kistom za puder nanesi sjenilo, preko cijelog lica. Iako sjenilo ne može prekriti nesavršenosti kao full-coverage puder, ovaj će te efekt oduševiti.

Korak 2 – konturiranje

Nakon savršenog tena, na red dolazi konturiranje. Da bi se tvoje konture istaknule, kombiniraj Old Fashioned i Sweet Tea nijansu, pa kistom za konturiranje nacrtaj ravnu liniju uz jagodice. Da bi lakše odredila gdje treba primijeniti konture, uvuci obraze i napući se, pa će tvoja linija jagodica doći do izražaja.

Make Up in the City: Maybelline New York Lemonade Craze paleta sjenila za cijeli look

Korak 3 – highlighter

U posljednje vrijeme, look bez highlighter-a je nezamisliv. Srećom, u Lemonade Craze paleti postoji nijansa koja će lako zamijeniti ovaj osnovni makeup proizvod. Nanesi nijansu Main Squeeze, na jagodice, nos i sredinu usana, i tvoj ten je spreman!

Korak 4 - obrve

Teško je zamisliti full makeup bez njegovanih obrva. Baš kao u konturiranju, kombiniraj Old Fashioned i Sweet Tea nijansu i četkicom za obrve pažljivo popuni obrve. Ako si svjetlijeg tena, nemoj pretjerivati s Old Fashioned nijansom, tako da obrve ne izgledaju neprirodno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Korak 5 – sjenilo

Naravno, s obzirom na to da koristiš sjenilo za oči za full-makeup look, ovaj će korak biti najlakši. Kao temelj koristi nijansu Coral Punch, na prijelomu veđe. Zatim, upotrebi Strawberry Lemonade nijansu za gornji i donji kapak, kako bi dobila jasnu strukturu oka. Nakon toga, sve što trebaš učiniti je izvući liniju uz oko. Odaberi Old Fashioned nijansu i najtanjim kistom povuci crtu tik uz trepavice, i izvuci blago preklop prema kraju oka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Korak 6 – usne

Kao zamjenu za ruž, Anastasija je odabrala krajnje neobičnu kombinaciju nijansi Ice Pop i Lemonade Craze, koji joj savršeno odgovaraju. Možeš kombinirati bilo koju od nijansi iz palete i stvoriti ruž koji želiš.

Bonus: Maskara

I na kraju, u pomoć dolazi Điki s Maybelline New York The Colossal Platinum Black maskarom. Iako je Anastasia uspješno koristila paletu za cijeli look, maskaru je praktički nemoguće zamijeniti, zbog čega je Điki odlučio dodati savršene trepavice ovom savršenom look-u.

 

Ako ti se sviđaju proizvodi koje Anastasija koristi, možeš ih odmah naručiti klikom na sliku proizvoda u nastavku.

Pogledaj još: Make Up In The City: Savršene obrve u nekoliko koraka

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Lemonade Craze Eyeshadow Palette

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Colossal Platinum Black

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, maskara, sjenila za oči , oči , Make up in the City, Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izabrati svoj makeup look za sezonu popularnih festivala

Ljeto je vrijeme za popularne glazbene festivale, otkrivamo koji makeup look izabrati kako bi bila primijećena i u trendu ...