Make Up In The City: Šminka u frci

Sigurno ti se dogodilo da se moraš šminkati u gradskom autobusu ili taxiju u žurbi. Osim malo vremena u takvim situacijama, šminkanje je još otežano premještanjem vozila u kojem se nalaziš. Zato su Điki i Tea tu da ti pokažu kako se uspješno šminkati kad si u frci!

Kao što vidiš, uz malo truda, koncentracije i vještine, nije nemoguće uraditi makeup u frci! E evo i koje proizvode su koristili Tea i Điki:

Garnier Skin Naturals dvofazna micelarna voda

Prije nanošenja šminke, Tea očisti lice micelarnom vodom marke Garnier. Ova micelarna voda uklanja bilo koju vrstu šminke, čak i vodootpornu, a dostupna je u manje mililitara, pa će tako lako stati u tvoju torbicu.

 

Maybelline New York Instant Anti-Age Eraser korektor

Budući da je riječ o šminki u pokretu, Điki i Tea odlučili su preskočiti primer, i započeli su ovaj izgled s korektorom. Izbor je pao na Anti-Age Eraser koji ima vrlo praktičan aplikator za spužvu koji proizvod nanosi izravno na lice.

Maybelline New York Fit Me Matte kompaktni puder

Nakon korekcije, Tea je kompaktnim puderom s matiranim učinkom prekrila nesavršenosti na licu, ali je i također spriječila pojavu neželjenog sjaja. Ovaj puder odgovara boji i teksturi kože, dok istodobno izglađuje i ujednačava ten.

Make Up In The City: Šminka u frci

Maybelline New York Fit Me Fit Me rumenilo

Kako je praktički nemoguće nanijeti sjenilo u pokretu, koristi ovaj proizvod kao rumenilo, ali i kao sjenilo. Nakon što naneseš široko rumenilo duž linije jagodica, lagano prijeđi s rumenilom i preko kapka.

Maybelline New York Snapscara maskara

Definitivno je najveći izazov kada je u pitanju šminka u frci nanošenje maskare. Zato je Snapscara, koja se primjenjuje trenutno, pravi izbor za Teu. Osim što se lako nanosi, ova maskara ne ostavlja grudice i krunice, a lako se uklanja mlakom vodom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Maybelline New York Color Sensational made for All Lipstick

I na kraju, za nadopunu izgleda, Tea nanosi ruž za usne Made for All 379. Ono što će te oduševiti u ovom ružu je to što se prilagođava različitim bojama kože. Testiran je na 50 različitih boja te izgleda senzacionalan. Dostupan je u ukupno šest nijansi, među kojima ćeš sigurno pronaći svoju najdražu.

Koji je tvoj najdraži makeup proizvod u frci? Podijeli s nama u komentarima!

Pogledaj još: Make Up In The City: Šminkanje bez ogledala

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Garnier Micellar Cleansing Biphase Water in Oil

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Nude

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Fit Me Compact Powder Buff Beige 130

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Fit Me Blush - 40 Peach

  Naručite odmah
 • Maybelline New York SnapScara Pitch Black

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Fuchsia For Me 379

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, usne, ruž, maskara, oči , puder , rumenilo, trepavice, korektor, Make up in the City, Garnier, Maybelline New York, Made For All

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

5 makeup proizvoda na koje ne moraš trošiti puno novca

Visoka cijena nije uvijek garancija vrhunske kvalitete i nikad ne treba podcjenjivati jeftiniju drogerijsku ponudu koja često skriva prava otkrića po ...