Make Up In The City: Taxi izazov s Adrianom Limom

Nova epizoda serijala Make Up In The City by Maybelline New York donosi nam novi, jedinstveni taxi izazov s Adrianom Limom. U prvom taxi izazovu, Adriana je zadala vrlo težak zadatak Pauli - da se za određeno vrijeme našminka koristeći samo sadržaj makeup torbice koja se nalazi u taxiju. Kao što možeš vidjeti, zadatak je bio težak! Po Adrianinim instrukcijama, Paula je morala kreirati savršen ten koristeći tri različite nijanse Instant Anti Age Eraser korektora uz ograničeno vrijeme.

Sigurno si se i ti nekad našla na putu prema poslu, školi ili fakultetu i morala si za vrlo kratko vrijeme nanijeti samo one makeup proizvode koje u tom trenutku imaš u torbici. Zato će ti Paulini savjeti sigurno pomoći. Kao što vidiš, nije nemoguće postići savršen ten koristeći tri nijanse jednog proizvoda. Maybelline New York Instant Anti Age Eraser korektor je vrlo zahvalan makeup proizvod, jer ga možeš koristiti kao korektor, kao highlighter, ali i za isticanje kontura lica. Paula je svijetlu nijansu Instant Anti Age Eraser korektora - Light, iskoristila za prekrivanje sitnih nesavršenosti, crvenila ispod nosa i tamnih krugova ispod očiju. Još svjetliju nijansu - Brightener, koristila je kao highlighter i nanijela je na vrhove jagodica, dok je najtamniju nijansu – Buff koristila za konturiranje. Rezultat je savršen ten uz samo jedan proizvod.

Instant Anti Age Eraser – savršeni multifunkcionalni makeup proizvod

Instant Anti Age Eraser je korektor koji je već duže vrijeme među našim favoritima. Osim što ima odličnu prekrivnu moć, tekstura mu je takva da ćeš cijeli dan imati osjećaj ugode na licu. Nanosi se pomoću njegove spužvice, a možeš ga lako utapkati i prstima, kao Paula u videu ili se odlučiti za spužvice za blendanje. Ovaj korektor dostupan je u šest različitih nijansi, od kojih će ti jedna sigurno savršeno odgovarati, a možeš kupiti i nekoliko poput Paule i koristiti ih za konturiranje.

Kako ti se sviđa Paulin ten? Podijeli s nama u komentarima!

Pročitaj više: Make Up In The City: Koje makeup proizvode nosiš na putovanje?

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Nude

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Light

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Brightener

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Neutralizer

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Buff

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Ivory

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, Maybelline New York, Make Up in the City, @martina_boss, Paula Sikirić, @paulasik, Tea Dujmić, @tea.___, Martina Boss, Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovo je jedna od najpopularnijih hidratantnih krema na svijetu! A od nedavno ona je dobila snažno pojačanje idealno za zimske dane

Kultni kozmetički brend Kiehl's poznat je po svojim učinkovitim formulama, a od nedavno na policama je i jedna nova ...