Make Up In The City: Taxi izazov s Martinom

U još jednom taxi izazovu s Adrianom Limom, ovoga puta našla se divna Martina. Kao što znaš, ona je fitness instruktorica, stoga je njoj malo teže pao zadatak šminkanja očiju u smokey eyes stilu u veoma kratkom roku, dok taksimetar ne otkuca 100 kuna. Kako i sama kaže, nije sigurna da li je ikada oči šminkala tako, a njen moto je no makeup makeup look, pa se tako i u ovom slučaju odlučila za blažu varijantu smokey eye look-a - smeđi smokey eye.

U makeup torbici Martinu su sačekala samo dva proizvoda i ogledalce, a ona je svoj omiljeni proizvod prokrijumčarila. Pogledaj kako se snašla u ovom zadatku i bez kojeg to proizvoda ona ne može:

Započni i ti svoj smokey eye kao Martina

Martina je svoj smeđi smokey eye look napravila uz pomoć Maybelline New York The Nudes palete sjenila za oči. Sama paleta sjenila, sastoji se iz pažljivo odabranih 12 zemljanih nijansi, inspiriranih prirodnim bojama bež, pješčanih i brončanih tonova.

Šminkanje je započela pomoću najsvjetlije nijanse, (malo uz pomoć kista, a malo s prstima), koju je razmazala na cijeli kapak, a onda je postepeno dodavala tamnije nijanse na pregib oka. Malo svijetlog sjenila, nanijela je i tik ispod obrva, kako bi dodatno naglasila njihov luk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Koji je pravi trenutak za stavljanje maskare u taxiju?

Kako je maskara najkompliciraniji makeup proizvod za nanošenje u autu u pokretu, tako je Martina za ovaj dio zadatka čekala isključivo crveno svjetlo i da auto bude potpuno u stanju mirovanja. U ovom zadatku koristila je Maybelline New York The Colossal Platinum Black maskaru. Ova maskara inače ima formulu za postojan volumen bez grudica i razmazivanja, ali i fantastični efekt platinastog sjaja, koji je njenim trepavicama dao posebnu dimenziju.

 

Martinin omiljeni makeup za kraj

Nije bila zadovoljna sadržajem makeup kofera u izazovu, pa je i prokrijumčarila jedan mali, ali efektni makeup proizvod. U pitanju je ruž Maybelline New York CS Shine Compulsion, u njenoj omiljenoj nude nijansi 50. Zahvaljujući njemu, usne su joj dobile lijepu i bogatu boju ali i neodoljiv sjaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Kako se tebi sviđa njen smokey eye look? Koji proizvod bi ti prokrijumčarila da je ovo tvoj izazov? Piši nam u komentarima!

Pogledaj još: Make Up In The City: Šminka u frci

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York The Nudes Palette

    Naručite odmah
  • Maybelline New York The Colossal Platinum Black

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, usne, ruž, poznati, maskara, sjenila za oči , oči , usne , poznati , nude , Maybelline New York, Make Up in the City, @martina_boss, Martina Boss, Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako treba izgledati tvoj makeup ako nosiš šiške

Promjena frizure podrazumijeva i promjene u tvojoj makeup rutini, šiške imaju svoj veliki come back, pa je logično da je neophodno svoj makeup prilago...