Make Up In The City: Zaviri iza scene s Dunjom Jovanić

Fantastična i skroz drugačija epizoda Make Up In The City serijala je pred tobom. Ovoga puta, zavirili smo iza scene Make Up In The City seta, s Dunjom Jovanić i njenim najdražim prijateljem. Dunja nam je pokazala studio gdje nastaje makeup čarolija s ostalim djevojkama, pokazala nam koliko različitih scenografija postoji na njihovom setu, gdje se djevojke šminkaju i odijevaju i još puno toga.

Možda će te iznenaditi veliki broj različitih scenografija, koje vjerojatno nisi primijetila. Nama je poseban dojam ostavio Maybelline New York laboratorij. A koja se tebi najviše sviđa? Pogledaj video i odluči:

Dunjin makeup

Kao što vidiš, Dunjin makeup kao i obično nije prenapadan, nego je prirodan i svjež. Ovakav izgled je uspjela postići pomoću svoje omiljene Maybelline New York Lash Sensational maskare i laganog ruža koji se presijava i ostavlja neku posebnu dimenziju na usnama. Iako si obično navikla vidjeti je s mat ruževima nude nijansi, Dunja je za ovo snimanje odabrala Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion ruž.

Na visokim temperaturama je vrlo bitno imati hidratizirane usne, koje izgledaju njegovano i svježe. Zato je ona i odabrala ovaj ruž koji se sastoji od čak 60% uljanih sastojaka koji joj pružaju neodoljivi i intenzivni sjaj i hidrataciju koja joj je potrebna tijekom ljeta. Nemoj da te zavara ova količina uljanih sastojaka u formuli ovog ruža, jer on pored toga ima i iznimnu pigmentaciju. Ako nisi ljubitelj nude nijansi, ne brini jer ga možeš naći u prodaji u brojnim nijansama – od nježnih nude-rozih tonova, koje su uobičajene za dnevni makeup, sve do kričavih vatreno crvenih tonova, koje su za večernje varijante ili za one smjelije koji vole nositi ove nijanse tijekom dana.

Make Up In The City: Zaviri iza scene s Dunjom Jovanić

Postoji i još lakši način za kupnju ovih savršenih ruževa za ljeto, a to je klikom na neki od proizvoda na kraju članka, kako bi ih naručila online.       

Koji dio na Make Up In The City setu je ostavio najbolji dojam na tebe? Jesi li već isprobala ovaj sjajni ruž za ljeto? Piši nam u komentarima!

Pročitaj više: Našminkaj se za svaku prigodu s Enom Lunom i Dunjom Jovanić

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Lash Sensational

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion 55

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion 90

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion 130

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion 50

  Naručite odmah

Povezane teme: usne, ruž, poznati, stil, crveni ruž , usne , poznati , mat , trend , nude , Make Up in the City, Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovo je ruž koji je Gigi Hadid nosila na Met Gali 2022

Crveni tepih na ovogodišnjoj njujorškoj Met Gali bio je praznik za oči...