Makeup In The City: Dunjini savjeti u izolaciji

Dunja u ovoj Makeup In The City epizodi dijeli savjete, koji će ti sigurno značiti u ovim teškim vremenima. Pomoću njih, puno ćeš lakše izaći na kraj sa svojim obavezama, kojih sigurni smo i dalje ima, bez obzira na to što sada više vremena provodiš doma. Ispoštuj ih i osjećat ćes se produktivnije i znatno bolje. Pogledaj koji su to savjeti:

Dunja preporuča ovakvu jutarnju rutinu

Kad se radi o drugačijoj svakodnevici, na koju se svi privikavamo, Dunja savjetuje da je bitno i u njoj imati neka pravila kojih ćeš se pridržavati. Stoga nemoj ustajati previše kasno, ili previše rano, već odredi sebi vrijeme ustajanja koje će ti pomoći da održiš normalan i zdrav životni ritam tijekom dana. Dunja prakticira ustajanje između 8 i 9 ujutro, pa taj period može postati dio i tvoje svakodnevne rutine.

Njega lica

Započni dan puna svježine! Operi kosu i otuširaj se svako jutro, a onda posveti posebnu pažnju njezi lica. Dunja preferira umivati lice pomoću Garnier bio gela za čišćenje lica na bazi limunske trave. Njega najviše voli koristiti ujutro, jer smatra da je, osim toga što je sjajan za čišćenje kože, on i izuzetno dobar za razbuđivanje. Međutim, ako na svojim policama nemaš ovaj proizvod, kao privremenu zamjenu možeš koristiti i neki drugi gel za lice na biljnoj bazi.

Ne preskači doručak!

Dunja misli da je najveća greška koju možeš napraviti tijekom ovog izvanrednog stanja preskakanje doručka ili kasno doručkovanje. Ona preporuča doručkovati u roku 30 minuta otkad se probudiš. Također nas podsjeća i na važnost korištenja vitamina tijekom dana, kao i konstantnu hidrataciju.

Dunjin beauty kutak i šminkanje u boji pidžame

Dunja je s nama podijelila kako izgleda njezin beauty kutak i koliko maskara zaista koristi tijekom dana, među kojima ćeš sigurno primijetiti i njezinu omiljenu Maybelline New York Lash Sensational maskaru.

Ovo je vrijeme kad se trebaš posvetiti sebi i kad sve što radiš, radiš za sebe. Pa tako, ako i ti kao Dunja, svoje lice uljepšaš pomoću samo malo osnovne šminke, znaj da ćeš se osjećati puno bolje. Kako ona kaže, šminkanje u boji pidžame je njena dnevna rutina u ovakvim situacijama.

Lagani makeup na koži

Dunja savjetuje miješanje pudera sa svojom omiljenom dnevnom kremom, kako bi on bio što laganiji na tvojoj koži. Ona voli pomiješati Maybelline New York Fit Me puder, u nijansi 238 sa svojom kremom, dok za prekrivanje najupornijih podočnjaka koristi Maybelline New York Fit Me korektor.

Uređene obrve

Bez obzira na trenutnu situaciju, ona sebi ne dozvoljava ništa manje dotjerani izgled nego i obično, pa stoga i obrve blago popunjava pomoću Maybelline New York Brow Precise Fiber Filler-a, koji je praktički maskara za obrve.

Hidratizirane i lijepe usne

Trudi se svoje usne održavati hidriranim pomoću labela za usne, pa joj to dosta olakšava utapkavanje njenog omiljenog Maybelline New York Color Sensational ruža za usne u nijansi broj 50.

Isticanje pogleda

Šminkanje u boji pidžame završava isticanjem trepavica, pomoću Maybelline New York Falsies Lash Lift maskare, kojom postiže još svježiji izgled, budniji i izražajniji osjećaj tijekom dana.

Kako ti uljepšavaš svoje dane u ovakvim situacijama? Piši nam u komentarima!

Pogledaj još: Vruća pitanja sa Enom Lunom i Martinom

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Garnier BIO Lemongrass Detox Gel Wash

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Lash Sensational

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless 238

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Fit Me Concealer

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Brow Precise Fiber Fill Soft Brown

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Falsies Lash Lift

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, poznati, maskara, dnevna šminka, njega , oči , tekući puder , puder , usne , kopiraj look, trepavice, korektor, obrve, Make up in the City, Garnier, Maybelline New York, Maybelline New York, Garnier BIO, @imfashionbabe, Dunja Jovanić

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Magični sastojak retinol, zašto ga trebaš koristiti!

Retinol, magični sastojak koji čini čuda kad govorimo o njegovanju i pomlađivanju kože, njegovi benefiti su ogromni i vrijeme je da saznaš sve što do ...