Makeup In The City: Našminkaj se s Teom

U najnovijoj Makeup In The City epizodi, ugostila nas je u svom domu, draga Tea Dujmić, koja je otkrila trikove za kreiranje njenog svakodnevnog look-a, ali i svoje makeup favorite među proizvodima. Pogledaj na koji način ona započinje šminkanje i koje proizvode koristi:

Prvi korak šminkanja – Nanošenje Fit Me pudera nove formule

Kao i većina djevojaka, iz Makeup In The City ekipe, Tea šminkanje započinje uz pomoć Maybelline New York Fit Me pudera, poboljšane formule. Nijansa koja je najpribližnija njenoj puti je Fit Me tekući puder u nijansi 120.

Tea preferira puder prvo nanijeti na jednu ruku, pa ga onda uz pomoć beauty blendera raspoređuje po čitavom licu, utapkavajući ga pažljivo počevši od T zone lica, pa sve do vanjskih dijelova lica, kako bi na kraju prešla i crtu vrata i uspješno ujednačila ten vrata i lica.

Drugi korak – Sređivanje obrva uz Brow Precise Micro Pencil

Mada većina djevojaka dotjerivanje obrva ostavlja za sami kraj, Tea voli posvetiti posebnu pažnju svojim obrvama, pa zato one dolaze na visoko drugo mjesto u tijekom njenog šminkanja.

Svoje obrve sređuje uz pomoć Maybelline New York Brow Micro Pencil, olovke za obrve,pomoću koje povuče samo par laganih pokreta, od početka obrve, ka kraju obrve,  jer već ima prirodno guste i izražene obrve. Tea zatim pomoću četkice, koja se nalazi na kraju druge strane ove olovke za obrve, počešlja svoje dlačice, pokretima na gore.

Treći korak – Šminkanje očiju uz pomoć Nude palete sjenila

Na red je došlo šminkanje očiju, na način koji je prilagođen njenim svakodnevnim obavezama. Zato se Tea opredijelila za Nude makeup način šminkanja očiju. A najbolji način za postići ovaj svedeni, neutralni, a opet učinkovit način šminkanja očiju je uz pomoć Maybelline New York The Nudes palete sjenila za oči.

Tea se kune u dobro blendanje sjenila,te zato rado miješa samo dvije nijanse sjenila za oči, tamniju i svjetliju. Tamnijom nijansom kreira dubinu oka, a svjetliju nanosi na ostatak kapka, dok tik ispod obrve nanosi onu najsvjetliju moguću nijansu, kako bi naglasila luk obrve.

Četvrti korak – Nanošenje tuša je jednostavno uz Hyper Precise eyeliner

Tea tvrdi da je nanošenje tuša pomoću Maybelline New York Hyper Precise eyelinera, zaista je najjednostavniji način za nanošenje tuša i ona zahvaljujući njemu uvijek izvuče sjajnu crtu eyelinera. Ako pogledaš video, uvjerit ćeš se i sama da je jedan potez ovog tuša sasvim dovoljan za savršenu crtu.

Tea ima specifičan pokret nanošenja tuša na drugo oko, koji će te vjerojatno nasmijati. Ali najbitnije je što kod nje to zaista funkcionira.

Peti korak – Fit Me rumenilo za svježiji izgled

Tea nanosi rumenilo kao i većina djevojaka, baš onda kada se nasmije i naglasi svoje jagodice, kako bi na njih nanijela rumenilo. Njezina omiljena nijansa Maybelline New York fit Me rumenila je, nijansa u broju 15.

Šesti korak – Na red je došao njen najdraži makeup proizvod – Instant Anti Age Eraser

Kao što vidiš, Tea tek pred kraj šminkanja, voli prekriti svoje podočnjake i to uz pomoć njenog omiljenog proizvoda, Maybelline New York Instant Anti Age Eraser korektora.

Sedmi korak – Kombiniranje dva ruža za usne

Ona prvo nanosi Maybelline New York Super Stay Ink Crayon, ruž za usne u olovci, u nijansi 30, a zatim nježno utapka ruž Maybelline New York Shine Compulsion, u nijansi broj 50.

Osmi korak – Nanošenje Lash Lift maskare

Isticanje očiju postalo je imperativ kod šminkanja, a nekada je najbolji način, umjesto nanošenja jarkog sjenila, korištenje maskare koja pruža Lash Lift efekt trepavica. I sama ćeš se uvjeriti u to koliko je ova Maybelline New York Falsies Lash Lift maskara nevjerojatna, ako pogledaš video i vidiš kako je Tea nanosi.

Deveti korak – Fiksiranje šminke uz pomoć Lasting Fix spray-a

Kako bi joj šminka opstala u toku čitavog dana, Tea završava svoj tutorijal pomoću Maybelline New York Lasting Fix, fiksatora u spray-u.

Kako ti se sviđa njezin način šminkanja? Piši nam u komentarima!

Pogledaj još: Makeup In The City: Taxi izazov s Paulom, Teom i Martinom

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Fit Me

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Brow Micro Pencil

  Naručite odmah
 • Maybelline New York The Nudes

  Naručite odmah
 • Maybelline New York fit Me

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Shine Compulsion

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Falsies Lash Lift

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Lasting Fix

  Naručite odmah
 • Maybelline New York SuperStay Ink Crayon

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, usne, stil, maskara, dnevna šminka, tekući puder , dnevna šminka , stil , nude , kopiraj look, rumenilo, trepavice, Make up in the City, olovka za usne, Maybelline New York, dnevna njega, fiksator, Tea Dujmić, @tea.___, Maybelline New York, maskara

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako treba izgledati tvoj makeup ako nosiš šiške

Promjena frizure podrazumijeva i promjene u tvojoj makeup rutini, šiške imaju svoj veliki come back, pa je logično da je neophodno svoj makeup prilago...