Makeup in the City predstavlja Taxi izazov s Anastasijom

U najnovijoj epizodi serijala Makeup in the City, ponovo smo u taxiju s Adrianom Limom. Ovoga puta, Adrianin izazov prihvatila je Anastasija Grujić. Zadatak nije bio niti malo lak. U taxiju, za što kraće vrijeme, Anastasija je morala savršeno nacrtati liniju na kapku tušem i nanijeti maskaru tako da na očima ne ostanu crne mrlje. Moramo priznati da je ovaj izazov zaista bio zahtijevan, a kako se snašla, možeš pogledati u videu.

Maybelline New York Tattoo Liquid Ink tuš

Kao prvi proizvod u okviru ovog izazova, Adriana Lima odabrala je Tattoo Liquid Ink tuš za oči, koji je apsolutno oduševio Anastasiju. Ovaj tuš za oči kreira tako fantastičnu liniju, da oko izgleda kao da je uokvireno savršenom tetovažom. Osim toga, postojan je čak do 36 sati, pa nećeš morati brinuti o tome hoće li se razmazati i tako pokvariti tvoj vamp look. Za to je zaslužna specijalna formula, kreirana tako da je ovaj tuš otporan na znoj te ne moraš brinuti hoće li se oko tvojih očiju tijekom dana stvoriti neželjene crne mrlje. Nanesi ga baš kao Anastasija, pažljivo, u jednom potezu i sačekaj nekoliko trenutaka da se osuši.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Lash Sensational Limited Edition maskara

Drugi proizvod koji je Adriana odabrala za Taxi izazov je maskara. Maskaru je teško nanijeti i u idealnim uvjetima - čak i doma ispred ogledala, dogodi se da ruka zadrhti i lako promašiš trepavicu i pogodiš kapak, a zamisli tek kako bi to bilo teško u taxiju. Naravno, Anastasija, kao prava makeup influencerica, snašla se bez problema. Maskara koju je koristila, Lash Sensational branda Maybelline New York, dobro je poznata ljubiteljima šminkanja kao maskara za savršene trepavice. Ova maskara ima jedinstvenu četkicu sa 6 tipova dlačica, što omogućava da se trepavice rašire poput lepeze. Uz to, svilenkasta formula daje savršen učinak, volumen, kao i senzacionalan pogled, a samo jedan sloj dovoljan je za senzacionalan izgled.

 

Kako ti se sviđa ovaj Makeup in the City taxi izazov? Podijeli s nama u komentarima.

Pogledaj još: Makeup In The City: Dunjin Makeup Look

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybeline New York Tattoo Liquid Liner

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Lash Sensational

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, poznati, maskara, tuš, oči , Maybelline New York, Make Up in the City

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Važno je izabrati pravi primer prema svom tipu kože, kako bi osjetila sve benefite ovog čuvenog makeup proizvoda!

Isti makeup proizvodi, pa tako i primeri za lice, potpuno drugačije izgledaju na različitim tipovima kože, zato je važno izabrati onaj pravi prema svo...