Makeup In The City: Pripremi se za poslovni sastanak s Paulom

U najnovijoj Makeup In The City epizodi, djevojke otkrivaju detalje svog stila odijevanja i šminkanja, dok Paula dijeli s nama, što je po njenom mišljenju najprikladniji makeup za poslovni sastanak i kojim redom trebaš nanositi makeup proizvode. Pogledaj sve njene savjete za poslovni makeup:

Makeup za poslovni sastanak

Paula je svoje spremanje za poslovnu prigodu započela nanošenjem Maybelline New York Fit Me pudera, u nijansama 230 i 110. Ona se potrudila prvo nanijeti puder u nijansi 230 i dobro utapkati prstima u kožu, kako bi izbjegla efekt maske, a zatim je pomoću pudera u nijansi 110 sakrila podočnjake. Nakon toga je po drugi put prešla korektorom Maybelline New York Instant Anti Age Eraser, područje oko očiju, kako bi ih još bolje prekrila.

Po njenom mišljenju nije dobro izgledati kao da si se previše potrudila oko makeup-a za takve prigode, pa se potrudila da šminka bude u nude varijanti, kao i da naglasak bude na očima.

Nakon pudera i korektora, Paula nam je dala savjete za blago konturiranje, uz pomoć Maybelline New York Face Studio V Contour Duo Stick-a, koje neće biti pretjerano upadljivo na dnevnom svjetlu. Zatim je dodala malo svježine na lice, uz pomoć Maybelline New York Fit Me Blush rumenila u nijansi 15, nanoseći ga na jagodice, kapke i malo preko nosa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Našminkaj oči kao Paula

Kako bi postigla da fokus šminke bude na očima, ona je koristila dvije različite nijanse sjenila Maybelline New York The Burgundy Bar palete sjenila za oči. I jednu i drugu nijansu je nanijela prstima, bez korištenja četkice, kako bi dobila na vremenu, a zatim je samo uz pomoć krupnije četkice, prešla kapke, kako bi rasporedila ostatke pigmenta.

Okvir lica – obrve, Paula voli istaknuti uz pomoć Maybelline New York Tattoo Brow pomade za obrve, u ash brown nijansi. Prvo je počela od najtanjeg dijela obrva, samog kraja, kako bi joj on bio najtamniji, pa je nastavila ostatak obrva podebljavati pomoću ove pomade.

Paula ne voli kada vidi slijepljenu maskaru na ženama, pa je zato njen izbor uvijek ova Maybelline New York Lash Sensational maskara, koju je nanijela u samo jednom sloju, a koja joj garantira da do toga neće doći.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Za poslovne sastanke, ona preporučuje nude nijanse ruževa za usne, ali i da se ne držiš strogo tog pravila, jer svakome odgovara ono u čemu se najbolje osjeća. Paula savjetuje da isprobaš spoj mat ruža u olovci Maybelline New York Super Stay Ink Crayon, u nijansi 10, s Maybelline New York Color Sensational ružom u nijansi 250. Nakon toga je ostalo samo da fiksiraš svoj makeup, a ona to radi uz pomoć Maybelline New York Lasting Fix, makeup fiksatora.

Kako se ti šminkaš za poslovni sastanak? Piši nam u komentarima!

Pogledaj još: Ena Luna i Paula testiraju SuperStay Ink Crayon ruž u olovci

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless 230

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless 110

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Master Contour Duo

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Fit Me Blush 15 Nude

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Burgundy Bar Palette

  Naručite odmah
 • Maybeline New York Tattoo Brow Pomade 04 Ash Brown

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Lash Sensational

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 10 Trust Your Gut

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Mystic Mauve

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, usne, ruž, poznati, maskara, dnevna šminka, sjenila za oči , šminka za posebne prigode , oči , tekući puder , puder , usne , poznati , mat , nude , kopiraj look, rumenilo, trepavice, korektor, obrve, Make up in the City, Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup trendovi koje nam diktiraju društvene mreže

Makeup je u 2022. godini doživio pravu renesansu, a što nas to uzbudljivo čeka u 2023. godini...