Makeup In The City: Taksi izazov s Enom i Martinom

U najnovijoj Makeup In The City epizodi Ena Luna i Martina su se našle u makeup taxiju, na jednom vrlo neravnom putu, s dva različita makeup zadatka, koje treba ispuniti za ograničeno vrijeme.

Martina je izgleda imala više sreće, jer je njen zadatak bio napraviti cjelokupni makeup look pomoću četiri različite nijanse Maybelline New York ruža, dok je Eni zapao malo teži zadatak nanošenja duplog tuša za oči. Pogledaj kako su se snašle:

Ena luna i njen Makeup On The Way zadatak

Mada Ena Luna više preferira tuš u obliku olovke, ovaj Maybelline New York Tattoo Liquid Ink tekući tuš sa četkicom našao se u njenom koferu i morala se snaći baš s njim. To joj nije teško palo, jer se on vrlo lako nanosi, glatko klizi i ne razmazuje se.

Nakon toga je drugu liniju tuša, nanijela pomoću tuša po njenom izboru, koji je gel teksture, lako se nanosi i u olovci je. U pitanju je Maybelline New York Tattoo Liner.

Cijeli look je završila pomoću Maybelline New York Las Sensational Limited Edition maskare, u fantastičnom metalik pakiranju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Martina i njen Makeup On The Way zadatak

Martinin zadatak je bio za nijansu lakši od Eninog, a i pomoglo joj je to što je Ena Luna već u nekoj od epizoda imala sličan zadatak, pa je bila raspoložena i podijelila je svoje savjete.

Martina je počela šminkanje odabirom nijanse broj 320 Maybelline New York Color Sensational Smoked Roses ruža za usne, jer je on najpribližniji boji rumenila koji bi odabrala za sebe da ga je pronašla u makeup koferu. Prvo ga je nanijela na dlan, kako bi joj bilo lakše nanijeti ga, a onda ga je prstima nanijela i utapkavala prema obliku svoje čeljusti.

Zatim je uzela neku drugu nijansu ovog ruža i nanijela ga umjesto sjenila za oči. Ona kaže kako nije baš zadovoljna s količinom nanijetog ruža za usne i misli da je pretjerala, ali također priznaje da je njen zadatak bio puno lakši od Eninog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Koji zadatak se tebi više sviđa? Piši nam u komentarima!

Pogledaj još: Makeup In The City: Vruća pitanja s Teom Dujmić i Paulom Sikirić

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybeline New York Tattoo Liquid Liner

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Tattoo Liner Deep Onyx

  Naručite odmah
 • Maybeline New York Color Sensational Smoked Roses 320 Steamy Rose

  Naručite odmah
 • Maybeline New York Color Sensational Smoked Roses 300 Stripped Rose

  Naručite odmah
 • Maybeline New York Color Sensational Smoked Roses 325 Dusk Rose

  Naručite odmah
 • Maybeline New York Color Sensational Smoked Roses 350 Torched Rose

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Lash Sensational Limited Edition

Povezane teme: šminka, lice, usne, ruž, poznati, maskara, tuš, konturiranje, oči , Make up in the City, Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Zaštiti se od sunca kad izlaziš iz kuće

Važno je da tijekom ljetnog perioda prepoznaš koliko je tvoja koža osjetljiva na sunce i da joj pružiš svu adekvatnu njegu kako bi je zaštitila. ...