Makeup In The City: Taxi izazov s Paulom, Teom i Martinom

Broj djevojaka u zabavnom Makeup Taxiju se povećao.

U ovoj epizodi su se Tea, Paula i Martina družile, smijale, ali i pokazale svoje vještine u tijeku makeup takmičenja, koje je za njih pripremila Adriana Lima. U videu saznaj koja je djevojka odnijela pobjedu i pomoću kojih proizvoda je to uspjela:

Djevojke su u makeup koferčiću pronašle tri maskare, tri ruža u olovci i sjenilo za oči. Svaka od njih je imala samo 5 minuta da pripremi svoj look, a ovog puta svaka od njih je dobila i malo zrcalo kao pomoć u tijeku truckave vožnje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Make Up In The City Croatia (@makeupinthecity_croatia) on

Ruž za usne u olovci

Tea je na samom početku podijelila djevojkama različite nijanse Maybelline New York Super Stay Ink Crayon, ruževa za usne u olovci. Raspolagale su s 3 potpuno različite nijanse ovog ruža, u nijansama 10,25 i 30, a sve to kako bi se njihovi makeup poduhvati potpuno razlikovali.

Ono što je sjajno kod ovog ruža za usne u olovci jeste to što se on izuzetno lako nanosi, te im nanošenje ruža na truckavom putu, nije toliko teško palo. Njegova fina, kremasta tekstura, koja lako klizi po usnama, ostavljajući bogat sloj mat boje je jedan od glavnih razloga što ga naše djevojke obožavaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

U prodaji, pored ove tri nijanse ruža koje su djevojke nanosile, postoje još i 3 nijanse, koje su malo intenzivnije i upadljivije, ako više preferiraš crvene i narančaste tonove ruževa za usne.

Maskara koju naše influencerice obožavaju

Djevojke su se posebno obradovale što su u koferčiću pronašle njihovu omiljenu Maybelline New York Lash Sensational maskaru, koja je zadužena za raskošni volume njihovih trepavica. Najbolje kod ove maskare je što je samo jedan sloj maskare dovoljan za izražene trepavice, pa su nju najbrže nanijele tijekom njihovog zadatka.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

S bordo-bež nijansama na očima nema pogreške

Paula je prva počela s nanošenjem bordo nijansi sjenila iz Maybelline New York The Burgundy Bar palete. Sjenila ove palete se lako blendaju, pa ih je lako nanijela pomoću četkice, ali ih je još lakše izblendala pomoću prstiju. Nijanse ove palete su pogodne i za  dnevni i za večernji makeup look, a i lako se uklapaju uz nijanse Super Stay ruževa u olovci koje su djevojke nanosile.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Što misliš, je li pobjednica izazova odnijela zasluženu pobjedu ili ne? Piši nam u komentarima!

Pogledaj još: Makeup tutorijal by Anastasija: Anastasijin svakodnevni makeup look

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 40 Laugh Louder

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 45 Hustle In Heels

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 60 Accept A Dare

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 10 Trust Your Gut

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 25 Stay Exceptional

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 30 Seek Adventure

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Lash Sensational

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Burgundy Bar Palette

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, usne, ruž, maskara, dnevna šminka, večernja šminka, sjenila za oči , oči , mat , večernja šminka , dnevna šminka , trepavice, Make up in the City, Maybelline New York, @martina_boss, Paula Sikirić, @paulasik, Tea Dujmić, @tea.___, Martina Boss

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Brend NYX Professional Makeup predstavlja kolekciju dekorativne kozmetike nadahnutu filmom Avatar: Put Vode studija 20th Century Studios

Ovo je nova NYX Professional Makeup kolekcija šminke u čast dugo iščekivanog nastavka filma Avatar, pod nazivom Avatar: Put vode...