Makeup In The City: Vruća pitanja s Teom Dujmić i Paulom Sikirić

Još jedna zabavna Makeup In The City epizoda je pred tobom, a ovoga puta na vruća pitanja su odgovarale Tea i Paula.

Ako si slučajno propustila epizodu vrućih pitanja s Enom i Dunjom, ponovit ćemo samo nekoliko osnovnih pravila: Djevojke jedna drugoj postavljaju osobna pitanja koja im padnu na pamet, dok su na stolu ispred njih poredani makeup proizvodi uz pomoć kojih se usput šminkaju. Ako ona djevojka koja odgovara na pitanje slaže ili ne želi odgovoriti, ostaje bez jednog makeup proizvoda ispred sebe, što joj naravno otežava šminkanje.

Tijekom ove urnebesne igre propitivanja, saznat ćeš mnoge interesantne činjenice iz njihovih života - što vole kod muškaraca, kakve snove imaju, neke od njihovih najgorih blamova i još puno toga. Pogledaj video i uvjeri se sama:

Oči

I jedna i druga djevojka su šminkanje tijekom ove igre otpočele s nanošenjem maskare. Paula se odlučila za Maybelline New York Lash Sensational maskaru, dok je Tea odabrala Maybelline New York Snapscara maskaru.

Ako već imaš svoju omiljenu maskaru, koju nikad ne mijenjaš, možda je vrijeme da pružiš priliku nekoj od ove dvije maskare. Snapscara je odlična za neku dnevnu varijantu šminkanja, pružit će prirodan izgled tvojim trepavicama, a uz to se brzo i lako skida, dok je Lash Sensational maskara siguran izbor ako tragaš za maskarom koja će ti pružiti raskošni volumen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Usne

Djevojke su šminkanje nastavile uz pomoć ruževa za usne. I jedna i druga su odabrale da olakšaju sebi uljepšavanje usana pomoću Maybelline New York Super Stay Ink Crayon ruža za usne u olovci, koji im je poslužio i kao olovka za usne i kao ruž za usne. Tea je odabrala nijansu broj 50, a Paula nijansu broj 25.

 

Obrve

Tea je svoje već lijepe i guste obrve, samo malo popravila pomoću Maybelline New York Tattoo Brow Pomade za obrve, dok je Paula odabrala Total Temptation olovku za definiranje obrva.

Ako i ti želiš popuniti neke sitne rupice na svojim prirodnim obrvama, ili ih samo malo podebljati, obavezno isprobaj neki od ovih proizvoda, koji su must-have ove jeseni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Kako ti se čine njihovi odgovori na ova vruća pitanja?

Piši nam u komentarima!

Pogledaj još: Makeup In The City: Makeup i frizura u jednom tutorijalu

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York SnapScara Pitch Black

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Lash Sensational

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 25 Stay Exceptional

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 60 Accept A Dare

  Naručite odmah
 • Maybeline New York Tattoo Brow Pomade 03 Medium Brown

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Total Temptation Brow Definer Blonde

  Naručite odmah
 • Maybeline New York Tattoo Brow Pomade 04 Ash Brown

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Total Temptation Brow Definer Soft Brown

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, usne, ruž, poznati, maskara, tuš, oči , usne , mat , trepavice, obrve, Make up in the City, olovka za usne, Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Znaš li pravu razliku između iluminatora i highlightera?

Prije nego što ti otkrijemo sve benefite highlightera i iluminatora, važno je razriješiti glavni misterij, a to je da ova dva proizvoda nisu isto...