Micelarna voda ULTRA - La Roche Posay

Make-up, nepravilnosti, zagađenje i nelagodan osjećaj na koži su stvar prošlosti s novom formulacijom La Roche-Posay micelarnih voda.
 

Micelarna-voda-ULTRA-La-Roche-Posay


Putem novih formula pruženo je rješenje kojim se uklanjaju mikroskopske nečistoće dok zaštitna funkcija hidrolipidne barijere kože ostaje očuvana. Renoviranom formulom koju karakterizira optimalna tolerancija bez parabena, bojila, alkohola i sapuna te snažna učinkovitost čišćenja kreirana je micelarna voda za svaki tip kože. 

Glavna briga žena kod odabira proizvoda za čišćenje kože je njihova učinkovitost prilikom uklanjanja šminke i temeljitog čišćenja kože.

Svaki dan mikroskopska prašina i oku nevidljive čestice zagađenja prianjaju na kožu te uzrokuju oksidativni stres i iritacije. Žene s osjetljivom do reaktivnom kožom često imaju poteškoće prilikom odabira odgovarajućeg „čistaća“ za njihov tip kože.

Svaka od njih želi učinkovitost kada je riječ o proizvodima za čišćenje lica, kako bi što prije uklonila svaki trag šminke i nečistoće. Budući da je reaktivna koža posebno osjetljiva, često se javljaju simptomi kao što su zatezanje, svrbež i peckanje. Upravo iz tog razloga, učinkovitost i optimalna tolerancija moraju ići ruku pod ruku kada govorimo o problematičnoj koži lica i proizvodima kojima se ona tretira. 

Budući da je utvrđeno da je prioritet žena da učinak čišćenja bude vidljiv već s prvom blazinicom, La Roche-Posay je kreirao formule koje su prilagođene različitim potrebama kože i učinkovito rješavaju upravo taj problem.

RENOVIRANA FORMULA 

Micelarna-voda-ULTRA-La-Roche-Posay


U renoviranoj formuli micelarnih voda, La Roche-Posay kombinira moć micela s glicerinom za bolju učinkovitost i toleranciju. Formula je lako razmaziva, omogućava bolju adheziju na šminku i nečistoće i pruža lakše uklanjanje nečistoća s manje trljanja. 

La Roche-Posay razumije da svaki tip kože ima svoje vlastite potrebe čišćenja te su stručnjaci za osjetljivu kožu upravo iz tog razloga kreirali 3 jedinstvene formule u kojima je kombinirana učinkovitost za uklanjanje nečistoće, šminke i oku nevidljivih čestica zagađenja s aktivnim sastojcima - La Roche-Posay termalnom vodom.

MICELARNA VODA ULTRA – OSJETLJIVA KOŽA

Učinkovito čisti, uklanja šminku i umiruje. Izvrsno uklanja nečistoće i prljavštinu, nježno čisti i ne suši kožu, ostavlja kožu blistavo čistom i pruža osjećaj svježine. Ovu micelarnu vodu karakterizira svježina fiziološkog mirisa s novom učinkovitošću te 1% glicerina.

Žene s reaktivnom kožom susreću se s izazovima prilikom odabira odgovarajućeg preparata za čišćenje. Svjesne su važnosti čišćenja šminke, smoga i dima sa svoga lica. Koža im reagira na svakodnevno čišćenje (zatezanje, peckanje, crvenilo), što indicira na poremećaj lipida zaštitne hidrolipidne barijere kože. Kako bi se smanjile iritacije s kojima se svakodnevno susreću, potrebna im je optimalno tolerantna formula za čišćenje i za uklanjanje mikroskopskih nečistoća.

MICELARNA VODA ULTRA – REAKTIVNA KOŽA

Micelarna-voda-ULTRA-La-Roche-Posay


Micelarna voda La Roche-Posay je po prvi put tretirana na reaktivnoj koži. Karakterizira je pojačana koncentracija glicerina 5% kojom se postiže vrlo ugodna, zaglađena tekstura. Dokazana je snaga hidratacije, nježno čisti i ne suši kožu, ostavlja kožu blistavo čistom, djeluje protiv zatezanja, crvenila i protiv osjećaja žarenja te koži pruža ugodu. Dostignuće u čišćenju reaktivne kože!

EFFACLAR MICELARNA VODA ULTRA – MASNA KOŽA

Učinkovito čisti, uklanja šminku i pročišćava. Karakterizira je svježina Effaclar mirisa s pročišćavajućom snagom cinka te 1% glicerina. Ova micelarna voda koži pruža osjećaj svježine, izvrsno uklanja nečistoće i prljavštinu , uklanja 98% šminke već prvom blazinicom, ostavlja kožu blistavo čistom i manje sjajnom, nježno je čisti i ne suši.
 Pročitaj više: La Roche Posay micelarna voda ULTRA by Ivana Pištelek

Za ovaj izgled preporučujemo

  • La Roche Posay Ultra Micellar Water Reactive Skin

Povezane teme: šminka, lice, njega

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovo je 6 savršenih poklona za Dan zaljubljenih

Često osim želje da priredimo neko posebno iznenađenje, nemamo ideju kako to učiniti, pa nam svako biranje poklona predstavlja malu noćnu moru. Dajemo...