Saznaj bez koje maskare Dunja Jovanić ne može zamisliti dan!

Ako si fan Dunje Jovanić i šminkanja, a sigurni smo da jesi, ova epizoda serijala Make Up in the City će te apsolutno oduševiti. Ena Luna postavlja čak 53 pitanja Dunji Jovanić, među kojima su i ona koja interesiraju mnoge od nas! Dunja će nam otkriti detalje svoje svakodnevice - što najviše voli nositi od odjeće, nosi li češće tenisice ili štikle, što ima uvijek u torbi, ali i neke tajne – vjeruje li u ljubav na prvi pogled i što bi promijenila kod sebe.

Otkrivamo ti maskaru bez koje Dunja ne izlazi iz kuće!

Čim si na našim stranicama, sigurno si fan šminkanja, stoga ti moramo otkriti odgovor na jedno pitanje iz ove epizode Make Up in the City. Kao što i Dunja sama kaže, svaki dan je netko pita kako joj trepavice izgledaju tako savršeno, a odgovor je – Lash Sensational maskara. Da, i mi smo mislili da se radi o umjetnim trepavicama, no u pitanju je dobro poznati proizvod iz kozmetičke kuće Maybelline New York!

Kako da i tvoje trepavice budu kao Dunjine?

Kako bi i tvoje trepavice izgledale kao Dunjine, odgovor je jednostavan – nabavi Lash Sensational maskaru! Možeš je kupiti u brojnim drogerijama ali i klikom na link ispod teksta. Ova maskara je jedinstvena po tome što pruža efekt raširenih, raskošnih trepavica. Tajna je u četkici koja je izrađena od 6 tipova dlačica, zbog čega dopire do baš svake dlačice na trepavicama, šireći ih kao lepeza. Kada nabaviš ovu maskaru, zaboravit ćeš da uvijač za trepavice postoji, a vjerovala ili ne, samo jedan sloj ove maskare dovoljan je za glamurozan izgled. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Prati Make Up in the City i saznaj još puno tajni šminkanja

Sljedećeg tjedna, Dunja i Make Up in the City ekipa bit će tu kako bi ti otkrili još makeup tajni. Na čelu s Aleksandrom Đikićem Đikijem, makeup artistom svjetskog glasa, Dunja i ostale Make Up in the City cure naučit će te kako se našminkati kao prava zvijezda Instagrama.

Jesi li već isprobala Lash Sensational maskaru? Podijeli s nama u komentarima!

Pročitaj više: Make Up In The City 4: MNY Brainstorming

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Lash Sensational

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Superstay 24 H

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Total Temptation Soft Brown

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Mauve For Me 373

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Pro Tool Foundation Stick

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Tattoo Liner Bold Brown

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Tattoo Brow Gel Medium Brown

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Age Rewind

  Naručite odmah

Povezane teme: poznati, oči , trend , moda , kopriaj look, proljeće, trepavice, Make Up in the City, Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sarajevo Film Festival. Otkrivamo ti najljepše makeup look-ove s crvenog tepiha!

Poznato je da su festivali, pogotovo oni gdje postoji defile na čuvenom crvenom tepihu, mjesta gdje se postavljaju modna i beauty pravila. Sarajevo Fi...