Spremni za najluđu noć u tren oka: Šminka i frizura za samo 5 minuta, uz trikove koje ćete rado nositi i 2017. godine (VIDEO)

Iako mnogi vjeruju da se ovakvo brzo dotjerivanje može vidjeti samo na filmu, uvjerit ćemo vas u suprotno i to u vrlo kratkom vremenu!

Kako stara izreka kaže - vježba čini majstora.

Dakle, drage dame, osmislite savršeni outfit i odgovarajuću šminku i frizuru, jer došlo je vrijeme za zadnje pripreme. 

Naime, najčešće nam samo smišljanje kombinacije oduzima puno vremena, što je vjerojatno i glavni krivac za još jedno vjerovanje, a to je da momci uvijek čekaju svoje ljepše polovice 5 minuta duže (ili točnije 45 minuta). Međutim, ako krenete maštati na vrijeme, iznenadit ćete sami sebe, a možete zamisliti kako ćete tek iznenaditi njih?

Uživajte u razmišljanju o najljepšim odjevnim kombinacijama, gdje drugo, nego pod tušem – na mjestu gdje nas toplina i mirisne kupke natjeraju da čak i zapjevamo pjesmu koju nismo čuli mjesecima. Nakon što razveselite kožu i kosu preparatima koje obožavate, vrijeme je za niski start.

Dok polako radite frizuru počnite nanositi podlogu na lice i dajte sebi dovoljno vremena da prikrijete nepoželjno. Na primjer, sada, kada je koža u potpunosti relaksirana, iskoristite trenutak da uredite obrve, kako biste izbjegli crvenilo kada dođe vrijeme za odlazak od kuće u najluđu noć.

Nakon ovog dijela, shvatit ćete da već imate pola frizure i sasvim korektno pripremljeno predivno "platno za slikanje", odnosno da vašem licu nedostaje malo konturiranja te ruž i maskara!

Jeste li spremni uključiti štopericu? Isprobajte dobitnu odjevnu kombinaciju i zaplešite kistovima za šminkanje. 

I 5 minuta učinit će vam se kao vječnost, jer ste do ovog posljednjeg koraka, ako ste malo vještije u šminkanju, stigle popiti kavu i pročavrljati s prijateljicom preko telefona, kako biste uskladile stil i otišle na zabavu kao fantastični duo.

Pročitaj više: Savršeni novogodišnji look by @Isabella Rakonić (Video)

Povezane teme: Blagdanski make-up, Novogodišnji make-up, zimski trendovi, zimski make-up, kopiraj look

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Highlighteri: najzahvalniji višenamjenski proizvodi

Ako bismo pitali vizažiste koji proizvod je broj jedan u makeup svijetu zadnjih nekoiliko godina, zasigurno bi se većina složila da je to highlighter....