Spremni za najluđu noć u tren oka: Šminka i frizura za samo 5 minuta, uz trikove koje ćete rado nositi i 2017. godine (VIDEO)

Iako mnogi vjeruju da se ovakvo brzo dotjerivanje može vidjeti samo na filmu, uvjerit ćemo vas u suprotno i to u vrlo kratkom vremenu!

Kako stara izreka kaže - vježba čini majstora.

Dakle, drage dame, osmislite savršeni outfit i odgovarajuću šminku i frizuru, jer došlo je vrijeme za zadnje pripreme. 

Naime, najčešće nam samo smišljanje kombinacije oduzima puno vremena, što je vjerojatno i glavni krivac za još jedno vjerovanje, a to je da momci uvijek čekaju svoje ljepše polovice 5 minuta duže (ili točnije 45 minuta). Međutim, ako krenete maštati na vrijeme, iznenadit ćete sami sebe, a možete zamisliti kako ćete tek iznenaditi njih?

Uživajte u razmišljanju o najljepšim odjevnim kombinacijama, gdje drugo, nego pod tušem – na mjestu gdje nas toplina i mirisne kupke natjeraju da čak i zapjevamo pjesmu koju nismo čuli mjesecima. Nakon što razveselite kožu i kosu preparatima koje obožavate, vrijeme je za niski start.

Dok polako radite frizuru počnite nanositi podlogu na lice i dajte sebi dovoljno vremena da prikrijete nepoželjno. Na primjer, sada, kada je koža u potpunosti relaksirana, iskoristite trenutak da uredite obrve, kako biste izbjegli crvenilo kada dođe vrijeme za odlazak od kuće u najluđu noć.

Nakon ovog dijela, shvatit ćete da već imate pola frizure i sasvim korektno pripremljeno predivno "platno za slikanje", odnosno da vašem licu nedostaje malo konturiranja te ruž i maskara!

Jeste li spremni uključiti štopericu? Isprobajte dobitnu odjevnu kombinaciju i zaplešite kistovima za šminkanje. 

I 5 minuta učinit će vam se kao vječnost, jer ste do ovog posljednjeg koraka, ako ste malo vještije u šminkanju, stigle popiti kavu i pročavrljati s prijateljicom preko telefona, kako biste uskladile stil i otišle na zabavu kao fantastični duo.

Pročitaj više: Savršeni novogodišnji look by @Isabella Rakonić (Video)

Povezane teme: Blagdanski make-up, Novogodišnji make-up, zimski trendovi, zimski make-up, kopiraj look

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako zaštiti svoju kožu tijekom zime?

Većina ljudi zimi izbjegava na svoju kožu nanositi kreme sa zaštitnim faktorom tijekom hladnih dana, ali vjerujte nam na riječ, radite pogrešnu stvar...