Upoznajte članove žirija Face Awards Croatia 2017

Ostalo je još malo do 2. travnja 2017. godine do kada trebate poslati svoj najbolji preobražaj i tako se kvalificirati za sudjelovanje na Face Awards-u.

Sve one koji su poslali svoju prijavu ili su još uvijek u tijeku prijave, ovom prigodom želimo obavijestiti da su izabrani članovi žirija ovogodišnjeg kreativnog natječaja.

Više o natječaju pročitajte OVDJE.

Profesionalno oko za detalje

Upoznajte članove žirija Face Awards Croatia 2017


Kako im pravi talent ne bi promaknuo i kako bi titulu pobjednika ponio najbolji natjecatelj, žiri je pažljivo odabran i sastoji se od iskusnih beauty i make-up profesionalaca.

Urednica srpskog izdanja magazina ELLE Branislava Kostić, glavna urednica bugarskog ELLE-a Maria Georgieva i make-up artist i beauty vlogger iz Bugarske Boryana Stefanova, koristit će sva svoja znanja i kritičku moć u odabiru najoriginalnijih natjecatelja.

Iz nešto drugačije perspektive, prošlogodišnje pobjednice ovog natječaja u Hrvatskoj i Srbiji, Ivana Blažoti Mijoč i Mirjana Kika Milošević, ove godine su se našle „na drugoj strani“.

Njihovo već nagrađeno umijeće i nesumnjiva kvaliteta sugeriranja bit će nezamjenjiv doprinos u odabiru nasljednika koji će ponijeti titulu „Hrvatskog Beauty Vloggera Godine“.

Tko je Ivana Blažoti Mijoč?

Upoznajte članove žirija Face Awards Croatia 2017


Ivana je poznata beauty & lifestyle video blogerica. Osim što objavljuje veoma gledane YouTube tutorijale i vlogove, ona se bavi i fitnessom. Gaji ljubav prema ekstremnom make up-u punom boja, te kreativnim kozmetičkim brendovima, što se moglo vidjeti na prošlogodišnjem NYX Face Awards-u, kada je zasluženo ponijela titulu pobjednice.

Tražite li inspiraciju za svoju prijavu i daljnje faze natječaja, savjetujemo vam da pogledate prezentaciju prošlogodišnje hrvatske pobjednice.
 


Pročitaj više o: „Face Awards Croatia 2017.“ počinje sad!​

Povezane teme: šminka, lice, poznati, šminka za posebne prigode , sjenčanje lica , poznati , trend , faceawards, nyx

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup trendovi koje nam diktiraju društvene mreže

Makeup je u 2022. godini doživio pravu renesansu, a što nas to uzbudljivo čeka u 2023. godini...