Back to school: must have lakovi za nokte

Povratak u školu, posebno u razdoblju stalnih promjena s kojima se svi sučeljavamo, ne mora biti tako monotono kao što misliš. Jednostavno ga možeš uljepšati i kraj ljeta obilježiti najljepšim bojama lakova i različitim stilovima manikura. Predstavljamo ti naše favorite.

Pred tobom su najbolji lakovi za nokte za školske dane, a podijelili smo ih u pet nepogrešivih stilova manikure za sva tvoja izdanja i raspoloženja.

1. Klasika je uvijek u modi

Crveni nokti su „sigurica“ u svim situacijama. Decentnim odjevnim kombinacijama bit će idealan accessoire, a upotpunit će odvažnija izdanja. Koraljna, bordo ili malina – koju god nijansu odabereš, zasigurno ne možeš pogriješiti uz crveni lak za nokte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

2. Školski primjer

Ako želiš da tvoji nokti izgledaju njegovano i uredno, najbolje je odabrati nude nijanse. Ono što nam se posebno sviđa je to što nude nokti odlično pristaju i uz sve sportske odjevne kombinacije, koje su čest izbor za školu i slobodno vrijeme. Još jedna sjajna stvar je što nude nokti neće smetati ni onim strogim profesorima. ;)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

3. Za trendi i hrabre

Lako je odabrati klasični lak za nokte, no imaš li hrabrosti prošetati gradom plavi lak za nokte? Iako možda misliš da ga je teško uklopiti, zapravo je vrlo trendi i nosiv uz više odjevnih izdanja nego što možeš zamisliti. Uz traper recimo? Savršeno. Tirkiz za sunčane, modro plava za kišovite dane. Isprobaj i vidjet ćeš!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

4. Bijela nije samo za zidove

Lakovi za nokte koji će se super uklopiti uz tvoj sportski stil su oni bijele boje. Vrlo trendi varijanta kreč-bijelog laka savršeno se uklapa uz crno-bijele odjevne kombinacije. Ako pratiš trendove, ove sezone zbilja moraš isprobati ovaj trend bijelog laka za nokte!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

5. Grafiti

Svoj stav možeš iskazati i uz pomoć lakova za nokte. Ova igra zapravo podsjeća na sat likovnog: crveni lak za nokte, plavi lak za nokte, ljubičasti, crni, bijeli… Upotrijebi tanki kist za iscrtavanje oblika koji želiš. Inspiraciju potraži svuda oko sebe. Ako nisi vješta u iscrtavanju tankim kistom, a želiš neobičnu manikuru, možeš svaki nokat nalakirati u drugoj boji laka za nokte. Slatko, zar ne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

Pročitaj još: Uradi sama: Ombre nokti

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Essie Gel Couture 345 Bubbles Only

  Naručite odmah
 • Essie Gel Couture 10 Sheer Fantasy

  Naručite odmah
 • Essie Aperitif

  Naručite odmah
 • Essie Limo-Scene

  Naručite odmah
 • Essie Wicked – Creamy

  Naručite odmah
 • Essie Stitches

  Naručite odmah
 • Essie Gel Couture Top Coat

  Naručite odmah
 • Essie Gel Couture 300 the It-Factor

  Naručite odmah

Povezane teme: nokti , njega , trend , essie, manikura, lak za nokte

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Vrijeme je da ovog proljeća kažeš zbogom oštećenoj kosi!

Možda si se preko noći odlučila za novu boju kose, poželjela neku promjenu frizure, a česta uporaba kemijskih tretmana i stiliziranje može ozbiljno oš...