Essie lakovi: sve što je potrebno za manikuru iz snova

Essie brand je već skoro 40 godina voljeni brand među lakovima za nokte na tržištu. Essie lakovi su tu da inspiriraju sve – počevši od profesionalaca u salonima za manikuru, ljubitelja najnovijih trendova manikure, slavnih osoba, pa sve do modnih ikona širom svijeta.Essie lakovi: sve što je potrebno za manikuru iz snova

Ovaj američki brand, čiji počeci datiraju od 1981. godine i dan danas je prepoznatljiv po svojim kvalitetnim formulama i zabavnim nazivima nijansi. Koje su našle svoj put čak do salona. Boja je esencija ovog branda, pa u Essie ponudi možeš pronaći mnoštvo različitih besprijekornih, ženstvenih, zavodljivih nijansi lakova za nokte, koje jednom kad isprobaš više nećeš mijenjati.

U sklopu Essie branda možeš odabrati između: klasičnih lakova za nokte, baze (osnovne) i završnog laka, lakova za nokte s gel efektom, kao i lakova za ojačanje i njegu noktiju.

Klasični Essie lakovi - Originals

Klasični Essie lakovi definitivno nisu konvencionalni lakovi za nokte. Odlikuju ih širok izbor boja, postojanost, visok sjaj i lako nanošenje.

Essie lakovi: sve što je potrebno za manikuru iz snova

Danas možeš pronaći preko 40 nijansi ovih lakova za nokte i odabrati svog favorita, baš kao što je to i uradila kraljevna Engleske, koja koristi jednu nijansu i ne mijenja je već više od 30 godina. U pitanju je nude roza nijansa – Ballet slippers. Možda se i tebi svidi ova prozračno, bjeličasto ružičasta nijansa, savršena za dnevnu manikuru i dostojna kraljevne.

Baza (osnova) i završni Essie lak

Essie brand je pionir među lakovima koji doprinose dugotrajnost boje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели essie (@essie) дана

Prvi korak svake manikure danas jeste nanošenje baze, koja ne samo da štiti nokte prije nanošenje laka u boji, već ih i hrani i čini čvršćim. Pomoću njega nanošenje laka u boji je lakše jer bazni lak zaglađuje površinu nokta, osim toga on i njeguje nokat. Dok se Top Coat ili završni sloj laka danas praktički podrazumijeva, jer se pomoću njega osigurava dugotrajnost laka i štiti boja, a nerijetko i brže osuši prethodno namazan lak.

Gel Couture Essie lakovi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели essie (@essie) дана

Gel Couture linija lakova za nokte idealna je za ,,uradi sam’’ manikuru jer pruža efekt gela u kućnoj varijanti i bez UV lampi, a širok raspon neutralnih, pastelnih, vatrenih, svijetlih i tamnih nijansi, ostavit će te bez daha! Ova linija inspirirana je visokom modom i ispunit će kriterije o onih zahtjevnijih ljubitelja manikure. Šik, moderno ili klasično, na tebi je samo odabrati svoju omiljenu boju, jer će ti Essie Gel Couture lak osigurati besprijekornu boju i postojanost do dva tjedna.*

Treat Love & Color Essie lakovi

Lakove koji su savršeni spoj boje i njega možeš pronaći u Treat Love & Color Essie kolekciji. Praktično ćeš jednim lakom za nokte postignuti i ojačavanje noktiju i dobiti željenu boju laka. Samo jedan korak i jedan lak su dovoljni da svoje nokte ojačaš u roku od tjedan dana.**

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели essie (@essie) дана

*Potrošački test, 106 žena, uz dodatno nanošenje top coata svaki drugi dan.

**Klinički test, 54 osobe

Podjeli s nama svoje dojmove o ovom brandu u komentarima!

Pročitaj još: 8 makeup proizvoda koji čine čuda za one koji su u žurbi

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Essie 6 Ballet Slipers

  Naručite odmah
 • Essie 82 Buy Me A Cameo

  Naručite odmah
 • Essie Gel Couture 240 Model Citizen

  Naručite odmah
 • Essie Gel Couture Top Coat

  Naručite odmah
 • Essie Top Coat Good To Go

  Naručite odmah
 • Essie Top Coat Speed Setter

  Naručite odmah
 • Essie Treat Love & Color Good Lighting

  Naručite odmah
 • Essie Treat Love & Color Mauve-Tivation

  Naručite odmah

Povezane teme: nokti , njega , poznati , trend , stil , moda , nude , kopiraj look, essie, manikura, lak za nokte

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sjajila za usne: Naših Top 5

Ova sjajila za usne učinit će da tvoje usne budu sjajnog volumena, boje i neodoljive teksture....