Idealna boja laka za nokte

Napravimo jedan mali „test” ili, još bolje, zaigrajmo igru pogađanja: zažmirite i zamislite kako nanosite lak na nokte… Je li boja koju ste zamislili crvena? Ne, ne, nismo vidoviti! Kako znamo? Jednostavno - crvena je boja za sva vremena, klasik koji nikada neće izaći iz mode, sinonim za lijepe i njegovane ruke, koji pristaje svima i uklapa se uz sve!

Odaberite pravu nijansu

 

A post shared by essie (@essie) on

U moru najrazličitijih boja, nakon puno eksperimentiranja, većina žena se vraća crvenoj manikuri i ostaje mu vjerna zauvijek. S njim nema greške - pomoći će vam da cijelom svijetu pokažete svoj seksi ženstveni look, bez obzira na godine, oblik tijela ili karakter. On može upotpuniti i podići svaku odjevnu kombinaciju, učiniti da vaši prsti izgledaju duže i elegantnije, a kako biste iskoristili sve njegove prednosti, potrebno je samo odabrati nijansu koja vam najviše odgovara.

Paleta crvenih lakova je nepregledna, ali bez obzira je li je riječ o svijetlim, tamnim ili čak zagasitim tonovima, važno je istaknuti da crveni lak najbolje pristaje noktima srednje dužine. Obavezno isprobajte sve nijanse - od Ferrari crvene do bordo, ali nikako nemojte bježati od lakova koji „vuku” na narančasto. Kada otkrijete koji crveni lak najbolje odgovara vašem tonu kože, uvijek koristite baš njega.

Što crveni nokti otkrivaju o vašem karakteru?

Stručnjaci tvrde da boja laka govori puno o nama. U ovom slučaju, crvena otkriva zavodljivu stranu ličnosti, sklonost flertu i želju da se na sugovornike ostavi jak prvi dojam. Crvena je simbol glamuroznih, mističnih žena koje njeguju profinjen modni stil i pršte od samopouzdanja.

Istovremeno, crveni lak je klasik koji se često povezuje sa ženama koje ne vole eksperimentirati, koje su nostalgične, pa čak i tradicionalne. Bilo kako bilo, boja ljubavi, strasti i topline, učinit će da budete uvijek elegantno i u trendu.

Najbolji anti-age tretman

 

A post shared by essie (@essie) on


Anti-age tretmani obično podrazumijevaju posebne metode njege lica i vrata s ciljem da se uklone ili smanje bore. Žene pogrešno vjeruju da upravo ovi dijelovi tijela odaju njihove godine, ne sluteći da su najveće „izdajice” zapravo ruke! Čak i kada vidite besprijekorno ispeglana lica poznatih svjetskih ljepotica, njihove ruke će nepogrešivo odati u kojem su desetljeću života. To je glavni razlog zašto su estetski tretmani pomlađivanja ruku sve popularniji. Ali, zašto biste sebi komplicirali život i bespotrebno trošili ogromne iznose novca kada ruke možete pomladiti običnim lakom za nokte! Potrebna vam je samo bezvremena crvena, i to ne bilo koja, već ona s narančastim podtonom, i po mogućnosti, glossy efektom.

Upozorenje: Crveni lakovi s plavim podtonom stvorit će kontraefekt, pa će vene i pjege biti još izraženije, a to nitko ne želi.

Uz godišnje doba

 

A post shared by essie (@essie) on


Toplije nijanse crvene, „rajčica“ ili koraljna su savršene za ljeto, dok su one s plavim podtonom (bordo) pogodnije za jesen i zimu.

Uz tip kože

Ako imate svijetlu kožu koristite crvene lakove s plavim podtonom, takozvane grimizne boje. Ako je vaša put tamnija, birajte svjetlije nijanse crvene koje u sebi imaju pink ili koraljne podtonove.

Kako spriječiti mrlje od crvenog laka?

Prije nanošenja laka obvezno nanesite podlogu kako biste zaštitili nokat od eventualnog pojavljivanja mrlja koje crveni lak može ostaviti na noktima.

I na kraju, nikada ne zaboravite riječi slavnog dizajnera: „Kada ste u nedoumici, ‘nosite’ crveno!” 

Pročitajte još o: Boje lakova za nokte koje bi svaka djevojka trebala imati

Povezane teme: manikura, nokti

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najbolje boje lakova za zimu

To što je prošao doček Nove godine ne znači i da trebate odustati od šljokica i „smjelih“ odluka kada je u pitanju lakiranje noktiju...