Izdržljiva manikura za kampiranje

Ok, ako si odlučila ići na kampiranje, mi kažemo - go girl! Lijepo je povremeno malo podivljati u prirodi. Ako se ne planiraš samo izležavati, već i malo zasukati rukave, penjati se po drveću, istraživati šumu, preskakati potoke i spavati pod zvijezdama, tvoja manikura mora podržati te aktivnosti. Evo kako pripremiti nokte prije pakiranja ruksak i kretanja u šumsku avanturu. 

 

Kratki nokti

Skraćivanje je definitivno prvo što trebaš napraviti jer za skupljanje drva i paljenje logorske vatre tvoji nokti trebaju biti prilično kratki. U protivnom, osim što se ispod njih lako može uvući prljavština bit će i konstantno izloženi riziku od lomljenja. Dakle, kratko!

Postojan lak za nokte

Da, potreban ti je izdržljiv lak za nokte. Onaj koji neće posustati pred izazovima divljine. Preporučujemo da prvo naneseš sloj bezbojnog laka ili specijalni lak – bazu koja će napraviti dobru osnovu za boju. Nakon sušenja nanesi dva sloja omiljenog laka za nokte. Crveni nokti ili druge jarke boje možda nisu najbolji lakovi za nokte na kampiranju, no na primjer nude nokti i slične neutralne nijanse su dobar izbor.

Lak za fiksiranje boje Top coat

Ovaj mali korisni preparat često preskačemo, a provjereno povećava otpornost i produžava trajnost boje na tvojim noktima. I ne samo za ekstremne uvjete u prirodi. Toliko će ti se svidjeti da ćeš ga nastaviti koristiti i po povratku u civilizaciju

 

Želimo ti odličan provod! A sigurni smo da će te, uz ovih nekoliko korisnih savjeta, tvoja manikura vjerno pratiti u svakoj avanturi!

 

Pročitaj još i: Boje lakova za nokte koje bi svaka djevojka trebala imati

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie Gel Setter

    Naručite odmah
  • Essie Ballet Slipers

    Naručite odmah
  • Essie First Base

    Naručite odmah

Povezane teme: manikura

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Trikovi za savršenu jesensku manikuru

Nakon toplog ljeta, prelazak u vjetrovite jesenske dane osjećaju i vaši nokti...