Jesenski hit: Francuska manikura na novi način

Trendovi koje smo voljeli vraćaju se ove jeseni na velika vrata, kako u modnom i makeup svijetu, tako i u uljepšavanju noktiju, ali u potpuno novom ruhu, donoseći sa sobom duh promjene, s primjesom buntovništva nekih ljepših vremena. Obožavanu francusku manikuru, koja je krasila tvoje nokte dok nije izašla iz mode i koju si prakticirala u svakoj prigodi, ove jeseni možeš ponovo ponijeti bez ikakvog srama, ali i unaprijediti je pomoću samo nekoliko malih izmjena koje će unaprijediti tvoju cjelokupnu manikuru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели essie (@essie) дана

Predstavljamo ti nekoliko novih načina izrade francuske manikure:

Francuska manikura koja će okrenuti tvoj svijet naopačke

Kao što znaš kod klasične francuske manikure, uglavnom je na većoj površini nokta nude ili roza nijansa, a samo vrh nokta je u boji (uglavnom bijeloj) i naglašen je. Međutim, ovaj mjesec će obilježiti potpuno suprotan način izrade francuske manikure, gdje će kričava bordo ili smeđa nijansa laka za nokte biti na većoj površini nokta, a zlatna linija bit će na samom vrhu nokta. Zvuči zabavno zar ne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели essie (@essie) дана

Francuska manikura s modernim tvistom

Ima li nešto modernije od glittera, koji će automatski osvježiti predstojeće tmurne dane. I u ovom slučaju, ovu francusku manikuru radiš drugačije. Veću površinu nokta premaži nude lakom za nokte, a onda svjetlucavu liniju uz pomoć glitter laka povuci na samom početku nokta (ne na vrhu nokta) i trudi se da djeluje što ravnije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели essie (@essie) дана

Francuska manikura okvir

Da bi isprobala ovaj novi i zanimljivi način francuske manikure, potrebna ti je mirna ruka i vještina. Kao i kod klasične manikure, na nokte nanesi lak u nude ili rozoj nijansi, ali onda nemoj samo staviti kričavu bijelu boju laka na vrh nokta, nego uokviri cijeli nokat i pazi da ti crta bude što tanja i ravnija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели essie (@essie) дана

Francuska manikura s vrhovima u boji

Uz pomoć ove vrste francuske manikure, možda i najbolje možeš iskazati svoju osobnost. Sve što moraš napraviti je odabrati svoju omiljenu boju i staviti je na vrhove nokta, dok je ostatak nokatne ploče u nude nijansi.

Francuska manikura - Angel Energy

Ako ti je ipak klasična francuska manikura prirasla k srcu, onda će ti se najviše svidjeti ovaj način. On je praktično samo svježija varijanta klasične francuske manikure s grafičkim tvistom. Za Angel Energy manikuru sve što je potrebno je da kada budeš puvukla onu tanku crtu bijele boje na vrhovima noktiju, ona ne bude skroz ravna, nego da podsjeća na krila, s malim uvučenim dijelom na samoj sredini, pa da poslije od tog dijela povučeš još jednu tanku krivudavu crtu prema samom vrhu nokta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели essie (@essie) дана

Koji od ovih novih jesenskih varijanti francuske manikure ćeš isprobati? Piši nam u komentarima!

Pročitaj još: Uradi sama: Ombre nokti

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Essie 50 Bordeaux

  Naručite odmah
 • Essie 57 Forever Yummy

  Naručite odmah
 • Essie 47 Sexy Divide

  Naručite odmah
 • Essie 16 Spaghetti Strap

  Naručite odmah
 • Essie Gel Couture 138 Pre-Show Jitters

  Naručite odmah
 • Essie Gel Couture 345 Bubbles Only

  Naručite odmah
 • Lancôme New Le Vernis 551

  Naručite odmah
 • YSL La Laque Couture Limited Edition - Blanc Figuratif

  Naručite odmah

Povezane teme: nokti , njega , trend , essie, Lancôme , YSL, lak za nokte

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovo je jedna od najpopularnijih hidratantnih krema na svijetu! A od nedavno ona je dobila snažno pojačanje idealno za zimske dane

Kultni kozmetički brend Kiehl's poznat je po svojim učinkovitim formulama, a od nedavno na policama je i jedna nova ...