Kraljevsko vjenčanje: Lak za nokte koji je šokirao svijet!

Kraljevsko vjenčanje je jedno od veličanstvenih događanja koje prati većina svijeta, a pozornost se posvećuje i najsitnijim detaljima. Samim time nas ne čudi što su mnogi primijetili i manikuru koju je mladenka, Meghan Markle, nosila prilikom udaje za princa Harrya.

Ako ste očekivali veličanstvenu šljokičaste nokte s 3D ukrasima i jarkim bojama, možda ste ostali blago razočarani. Izbor nijanse laka za nokte nije tako jednostavan, posebno kada je riječ o kraljevskom vjenčanju jer čak i lak za nokte mora poštovati neka od brojnih strogih pravila kraljevske tradicije. Naime, članovima kraljevske obitelji zabranjeno je nositi lak za nokte, osim nekoliko nijansi. To je glavni razlog zašto nećete vidjeti kraljicu, vojvotkinje ili princeze kako nose moderne nijanse, očaravajuće završnice, intrigantni nail art ili neobične kombinacije boja i dezena.

Pravilo nalaže da je pripadnicama kraljevske obitelji dozvoljeno nositi prozračne, mliječne i roskaste nijanse koje su decentne i ne privlače mnogo pozornosti. Nijansa koja ispunjava ove kriterije mogla bi biti Essie Ballet Slippers,  koja je odličan izbor ne samo za vojvotkinje, već je prikladna za svakodnevne i svečane prilike. Slična nijansa se sigurno već nalazi u vašoj kolekciji, a vjerojatno i u kolekciji same kraljice Engleske, jer se šuška da joj je baš Ballet Slippers omiljena nijansa već 30 godina.

 

A post shared by essie (@essie) on

 

Jednostavna manikura bila je savršeno uklopljena u Meghanin svjež i romantičan izgled jer nije privlačila previše pozornosti i bila je komplementarna s prelijepim prstenom koji je mnoge ostavio bez daha.

Ako pak niste kraljevskog porijekla ili se ne udajete za plemića, vaša savršena manikura za vjenčanje ne mora biti decentna. Odvažne boje mogu podjednako doprinijeti cjelokupnom izgledu mladenke, ali pripazite da ne napravite neke od najvećih pogrešaka pri manikiranju.

 

Pročitaj više o: Trikovi za najbržu manikuru ikad

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie Ballet Slippers

    Naručite odmah
  • Essie Let it Shine

    Naručite odmah

Povezane teme: manikura, nokti , poznati , trend , stil , moda , nude , essie, manikura

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ema i Martina ti predstavljaju snažan makeup look, sve što ti treba su ova 4 proizvoda

Ono što krasi sve žene ovoga svijeta su snaga, hrabrost, ponos, odlučnost i želja za slobodom. Možeš li im to pročitati iz pogleda?...