Manikura za maturalnu večer

Maturalna večer je važan događaj u životu mladih osoba. Svaka djevojka pažljivo bira haljinu kojom će obilježiti kraj školskih dana i u kojoj će se, makar te večeri, osjećati poput prave princeze. Nakon što ste vjerojatno već odabrale haljinu, vrijeme je za razmišljanje o svim ostalim detaljima, kao što su nakit, šminka, manikura, pedikura.

Pomoću ovih nekoliko prijedloga pokušat ćemo ti olakšati odabir laka koji će krasiti tvoje nokte a cijelom look-u dati poseban pečat i svečanu notu. Naši savjeti će se naročito svidjeti djevojkama koje su za maturalnu večer odabrale elegantnu haljinu u minimalističkom stilu.

Geometrija kao inspiracija

 

 

A post shared by essie (@essiepolish) on

 


Možda ti geometrija nije bila omiljena u školi, ali je ona nepresušan izvor inspiracije mnogim svjetskim dizajnerima i umjetnicima. Trokut, kocka, kvadrat...preko odjeće stigli su i potpuno zavladali noktima. Ako si djevojka čvrstog karaktera, ovakva manikura je kao stvorena za tebe.

Ono što je čini posebnom je to što uz malo preciznosti možeš postići pravi WOW efekt na svojim noktima. Sve što trebaš napraviti je - odabrati boje i početi.

Sa svojom širokom paletom boja i lakovima odlične kvalitete, Essie je tu kako bi tvoju maturalnu večer učinio nezaboravnom.

Umjetnost na noktima

 

 

A post shared by essie (@essiepolish) on

 


Ako si romantična duša, koja želi na jednu večer postati princeza iz svoje omiljene bajke, predlažemo ti trendy nokte inspirirane umjetnošću. Neobične slike najvećih umjetnika su ove sezone inspirirale majstore manikure diljem svijeta, te je umjetnost na noktima postala apsolutni hit.

I što je najbitnije, osim mašte i kvalitetnih Essie lakova ne treba ti ništa više. Neka tvoja umjetnička strana dođe do izražaja, zaboravi na sva pravila i prepusti se trenutku, a tvoji nokti će ti donijeti još jednu odličnu ocjenu!

Pročitaj više o: Nokti za večernji look​

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Essie 99 Mint candy apple

  Naručite odmah
 • Essie 01 blanc

  Naručite odmah
 • Essie - 61 Russian Roule

  Naručite odmah
 • Essie Gel Setter

  Naručite odmah

Povezane teme: stil, nokti , njega , trend , stil , moda , manikura

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako treba izgledati tvoj makeup ako nosiš šiške

Promjena frizure podrazumijeva i promjene u tvojoj makeup rutini, šiške imaju svoj veliki come back, pa je logično da je neophodno svoj makeup prilago...