Maslinasti nokti: Trend koji je osvojio Pinterest

Koju boju odabrati? Jesam li danas raspoložena za nude ili vatrenu crvenu? A možda neku pastelnu? Koja dužina je u trendu? Složit ćeš se da ove slatke muke mogu razumjeti samo žene, ali priznaj da ti komplimenti na račun njegovanih i lijepih noktiju svaki put izmame osmijeh na lice, bilo da su upućeni od strane najbolje prijateljice ili slučajnog prolaznika.

Jedno je sigurno, mi žene volimo imati besprijekornu manikuru! Otkrivamo ti koja boja nas je osvojila na prvi pogled. Pogađaš? U pitanju su maslinasti nokti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Maslinasti nokti – O da!

Maslinasti nokti su trend koji već neko vrijeme vlada manikurom i koji je pobrao simpatije zakletih ljubitelja jednobojnih noktiju, ali i onih žena koje vole eksperimentirati s bojama i svoju osobnost izraziti kroz nail art. Razumijemo i zašto, jer mnoge zelene nijanse su idealne za kombiniranje sa zimskim outfitom, ali ipak postoji boja koja je znatno toplija od drugih. Maslinasta boja! I ne, ona nije rezervirana samo za hladne dane. Ovo je boja koju možeš nositi uvijek, bez obzira na godišnje doba. Sigurni smo da će te ova boja oduševiti, posebno ako preferiraš kratke nokte. Naravno, to ne znači da od nje trebaš odustati ako su dugi nokti tvoj zaštitni znak, ali ovaj put prednost ipak dajemo kratkim noktima kad je ova boja laka u pitanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Igra boja

Ako se ipak želiš poigrati s bojama i u ove hladne dane unijeti malo toplih tonova, naš savjet je da baš manikurom razbiješ zimsku monotoniju. Posebno ako si tip koji voli tamnu odjeću, nokti u nekoliko različitih boja će doći kao pravo osvježenje. Pored maslinasto zelene, izaberi još četiri tvoje omiljene boje i na svaki nokat nanesi drugi lak. Identičnu kombinaciju ponovi na drugoj ruci. Kako bi se boje što bolje uklopile, naš savjet je da pored maslinasto zelene biraš tamno plavu, crnu, bordo ili toplije boje poput smeđe, narančaste, zagasito žute... Svakako, kod ovakve manikure je dozvoljeno eksperimentiranje s bojama, pa je moguće i da promijeniš više kombinacija dok ne nađeš onu pravu. U svakom slučaju odluči se za one boje koje najviše prijaju tvom oku. Sigurni smo da nećeš pogriješiti!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Odlučiš li se za maslinaste nokte ili spoj nekoliko različitih boja, ne zaboravi da je njega ruku i noktiju ključna za dobar izgled. Zato, prije laka obavezno nanesi bazni lak za zaštitu od listanja i lomljenja noktiju. A na kraju nanesi završni sloj, koji će osigurati što dulju postojanost laka, kao i potrebni sjaj.

Pročitaj još: 10 beauty rutina koje NE TREBA mijenjati u 2022. godini!

Za ovaj izgled preporučujemo

 • essie espressie 320 precious car-go!

  Naručite odmah
 • essie 809 my happy bass

  Naručite odmah
 • essie heart of the jungle

  Naručite odmah
 • essie expressie 290 not so lowkey

  Naručite odmah
 • essie expressie get a mauve on

  Naručite odmah
 • essie espressie 60 buns up

  Naručite odmah
 • essie base coat strong start

  Naručite odmah
 • essie top coat speed setter

  Naručite odmah

Povezane teme: nokti , njega , zimski trendovi, essie, manikura, expressie

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Koja je razlika između dnevne i noćne kreme, kako odabrati onu pravu?

Vjerojatno ni sama nisi sigurna je li ti potrebna dnevna i noćna njega u skincare rutini, otkrivamo ti sve tajne i osnovne razlike dnevne i noćne krem...