Najbolji oblici noktiju za 2018. godinu

najbolji oblici noktiju za 2018

Ovalni nokti

Trend koji godinama ne izlazi iz mode, a pristaje velikom broju dama je kratki ovalni oblik. Idealan je za dnevne varijante sa svijetlim, neutralnim ili nude bojama. Vrlo je praktičan i prilagodljiv svakom stilu. Ovaj oblik noktiju može biti odličan izbor i za noćne izlaske, spojeve ili večere kada za svoju manikuru odaberete neke od tamnijih boja, metalik lakove ili štras. Upravo iz svih ovih razloga i praktičnosti kratki ovalni nokti nikada neće izaći iz mode.

Kockasti nokti

Mnogi modni stručnjaci kažu da se ove sezone ponovo vraćaju kraći nokti, ali i kockasti oblik koji je bio u trendu 90-ih. Kao što su se vratile traperice visokog struka iz tog vremena i šik bluze sa zvonastim rukavima, tako će i ovaj oblik noktiju doživjeti potpuni „come back”. Najbolje boje za ovaj oblik su intenzivnije nijanse - bordo, tamno smeđa, teget ili crna, a za dnevne varijante preporučuje se francuska manikura kao totalni povratak u devedesete godine. Jedini trik kod ovog oblika je rašpicom pažljivo urediti kutove jer kada su oštri lako pucaju.

Četvrtasto-ovalni nokti

Još jedan šik oblik koji će ove sezone biti moderan i must have je četvrtasto-ovalni oblik. Ovaj oblik odlično izgleda i na dužim i na kraćim noktima, a djevojke najviše biraju tamne boje ili čak mat nijanse. Odlična stvar kod ovog oblika je što ne dolazi do pucanja i listanja noktiju.

Pročitajte više o: Savršeno izmanikirani nokti: Nokti u dvije boje

 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie 88 Licorice

    Naručite odmah
  • Essie Bordeaux

    Naručite odmah

Povezane teme: manikura, nokti , essie, manikura

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Essie lakovi: sve što je potrebno za manikuru iz snova

Essie brand je već skoro 40 godina voljeni brand među lakovima za nokte na tržištu. Essie lakovi su tu da inspiriraju sve – počevši od profesionalaca ...