Najbolji oblici noktiju za 2018. godinu

najbolji oblici noktiju za 2018

Ovalni nokti

Trend koji godinama ne izlazi iz mode, a pristaje velikom broju dama je kratki ovalni oblik. Idealan je za dnevne varijante sa svijetlim, neutralnim ili nude bojama. Vrlo je praktičan i prilagodljiv svakom stilu. Ovaj oblik noktiju može biti odličan izbor i za noćne izlaske, spojeve ili večere kada za svoju manikuru odaberete neke od tamnijih boja, metalik lakove ili štras. Upravo iz svih ovih razloga i praktičnosti kratki ovalni nokti nikada neće izaći iz mode.

Kockasti nokti

Mnogi modni stručnjaci kažu da se ove sezone ponovo vraćaju kraći nokti, ali i kockasti oblik koji je bio u trendu 90-ih. Kao što su se vratile traperice visokog struka iz tog vremena i šik bluze sa zvonastim rukavima, tako će i ovaj oblik noktiju doživjeti potpuni „come back”. Najbolje boje za ovaj oblik su intenzivnije nijanse - bordo, tamno smeđa, teget ili crna, a za dnevne varijante preporučuje se francuska manikura kao totalni povratak u devedesete godine. Jedini trik kod ovog oblika je rašpicom pažljivo urediti kutove jer kada su oštri lako pucaju.

Četvrtasto-ovalni nokti

Još jedan šik oblik koji će ove sezone biti moderan i must have je četvrtasto-ovalni oblik. Ovaj oblik odlično izgleda i na dužim i na kraćim noktima, a djevojke najviše biraju tamne boje ili čak mat nijanse. Odlična stvar kod ovog oblika je što ne dolazi do pucanja i listanja noktiju.

Pročitajte više o: Savršeno izmanikirani nokti: Nokti u dvije boje

 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie 88 Licorice

    Naručite odmah
  • Essie Bordeaux

    Naručite odmah

Povezane teme: manikura, nokti , essie, manikura

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Tri boje laka bez kojih ne krećemo na more

Tri godišnja doba živimo po sličnim pravilima, ali kad napokon stigne ljeto zaboravljamo sve što je dotad vrijedilo...