Najljepši nokti ovog proljeća

Nokti su pokraj modnih dodataka možda i najbitniji detalj na djevojci za uljepšavanje izgleda. Zato je bitno da na vrijeme budeš upućena u svježe trendove u manikuri, kao i evergreen boje manikure koje će ove sezone biti na ulicama. Kako bi tvoji nokti bili najljepši nokti ovog proljeća sve što je potrebno je opustiti se i zabaviti s mnoštvom pastelnih boja, nail art trendova i neobičnih printova na noktima. Pogledaj naših par prijedloga:

Crvena manikura

Najljepši nokti ovog proljeća

Crveni nokti jasno će svima dati do znanja da se nisi zapustila tijekom ove izolacije. Oni su jednostavno simbol snažnih i neustrašivih djevojaka, koje uživaju u uređivanju za svaku priliku. Nikada ne možeš pogriješiti s crvenom manikurom. Najljepši crveni nokti su oni kod kojih se na njima ne vidi ni malo truda prilikom nanošenja. Nema grudica i jasnih poteza kistom. Zato se uvijek trudi birati samo najkvalitetnije crvene lakove, na koje ti neće biti žao potrošiti malo veću svotu novca. Najbolje od svega je što odgovaraju i za prve povratke u ured i za prvu najslađu kavu s frendicama koje nisi dugo vidjela.

Animal print manikura

Ranije se mnogo pričalo o kravljoj manikuri, ali sad je došao na red malo drugačiji print, kao da i na noktima prevladavaju druge snažnije i lukavije životinje. Možeš birati hoće li to biti šare leoparda, pume ili neke druge snažne zvijeri. Ali jedno je sigurno, manikura će ostati zapažena. Da bi je uspješno napravila sama, potrebno ti je samo nekoliko nijansi lakova u bež i smeđim nijansama i lak u crnoj boji.

Najljepši nokti ovog proljeća

Nautička manikura

Svi jedva čekamo da se dokopamo nekog mora, ali je pitanje hoće li nam se ta želja ove godine ostvariti. Zato je naš prijedlog da makar komadić morske energije poneseš sa sobom svuda gdje kreneš. A sve to pomoću ove Nautičkog trenda u manikuri. Žute, plave i crvene nijanse lakova, raspoređene tako da asociraju na plovidbu čamcem su pun pogodak.

Nail Art u minimalističkom stilu

Bijela boja laka je još jedna nijansa koja će uvijek biti aktualna. Ali ako je osvježiš s različitim nijansama lakova druge boje sa samo jednom simetričnom kosom crtom na vrhu nokta, onda je to manikura koja će biti zapažena ovog proljeća. Nekada je tako malo samo dovoljno kako bi se postigao efektan rezultat i imali najljepši nokti. Pritom ne moraš imati ni neku posebnu vještinu za izradu ove simpatične proljetne minimalističke manikire.

Najljepši nokti ovog proljeća

Pastelno slatki nokti

Pastelne boje bit će zastupljene više nego ikada ovog proljeća. Pogotovo baby plave i ljubičaste nijanse. Zašto onda svoje nokte ne bi još dodatno ukrasila i učinila najljepšim noktima, koji jednostavno asociraju na ukusne poslastice i sladoled. Iskombiniraj dvije nijanse pastelnih boja i učini da izgledaju kao da se prelijevaju jedna u drugu i samo docrtaj ove crtice koje asociraju na listiće čokolade.

Najljepši nokti ovog proljeća

Ombre nokti u slikarskom stilu

Ombre nokti i dalje jesu omiljena tehnika „Uradi sama“ manikure kojoj se svi vraćamo. Međutim ova ombre manikura u slikarskom stilu će ti možda biti za nijansu teža za samostalnu izradu. Kod nje ponovno koristiš pastelne nijanse lakova za nokte. Ali ih i razbijaš jarkim tonovima. Čačkalica će ti pomoći izvući ove crtice. Tvoji nokti i jesu tvoje slikarsko platno. Opusti se i probudi umjetnika u sebi

Koji trendovi u manikuri ti se najviše dopadaju? Piši nam u komentarima!

Pročitaj još: Ogulila si gel lak, i što sad?

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Essie Gel Couture 10 Sheer Fantasy

  Naručite odmah
 • Essie Gel Couture 138 Pre-Show Jitters

  Naručite odmah
 • Essie Gel Couture 270 Rock the Runway

  Naručite odmah
 • Essie Gel Couture Top Coat

  Naručite odmah
 • Essie 44 Bahama Mama

  Naručite odmah
 • Essie 92 Aruba Blue

  Naručite odmah
 • Essie 20 Lovie Dovie

  Naručite odmah
 • Essie 16 Spaghetti Strap

  Naručite odmah

Povezane teme: stil, manikura, nokti , njega , trend , nude , kopiraj look, essie, proljeće, manikura

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Želiš li savršen makeup look za Noć vještica? Mi znamo kako

Šminka je sastavni dio skoro svakog kostima, pa je makeup neizostavni dio svakog Halloween-a, dajemo ti prijedloge za proizvode kojim ćeš kreirati naj...