Nokti sa šljokicama: neka i tvoja manikura bude u trendu

Nokti sa šljokicama? O da! Nekada rezervirani samo za svečane trenutke, sad se mogu nositi bilo kada, a svjetlucavi su trend i ove zime. Predstavljamo ti sedam dobrih rješenja za trendy glitter manikuru, a tvoje je samo da ih vješto iskopiraš:

1. Elegantna manikura

Oduševljeni smo ovom izvedbom! Sasvim malo sjaja, a opet sasvim dovoljno da nokti sa šljokicama ostave odličan dojam. Iskombiniraj neobičnu kaki nijansu laka za nokte sa sitnim srebrnim glitterom, ali mislimo da bi tek ultra-elegantno izgledali u ljubičastoj varijanti sa šljokicama, pogotovo za navečer. Isprobaj i prošetaj!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on


2. Nakit za nokte

Bilo da se poigraš s glitterom ili koristiš svjetlucave naljepnice, ovi providni nokti sa šljokicama odličan su primjer kako i nokti mogu nositi svoj nakit. Kako bi upotpunila izgled, možeš staviti i prstenje.  Nokti sa šljokicama i cirkonima u ovoj izvedbi nosivi su svuda: od posla do klabinga.

3. Nježne boje na noktima

Iako je već duže vrijeme popularna, ova svjetlucava french manikura nas uvijek razveseli. Zanimljiva je i varijanta zlatne sa nepravilnom linijom, ali podjednako lijepo mogu izgledati i crveni nokti sa zlatnim šljokicama, u french maniru, naročito ako se spremaš za večernji izlazak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty) on


4. I crveno i svjetlucavo

Ukoliko su ti crveni nokti omiljeni, predlažemo ti ovu slatku opciju. Crveni nokti sa šljokicama ovdje izgledaju jednostavno, a neodoljivo. Sve što ti treba je crveni lak i crveni glitter, a možeš nacrtati i neki zanimljivi motiv da razveseliš svoju manikuru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on


5. Privuci pozornost noktima

Sviđa nam se ovo jednostavno, a upadljivo rješenje. Lako za izvedbu, a ostavlja dojam. Ova kombinacija zlatnog sa crnim detaljima je idealna, a podjednako atraktivno će izgledati i crni nokti sa šljokicama iscrtanim na vrhovima.

6. Trendy: i mat i svjetlucavo

Obožavamo ovu boju laka za nokte, ove zime vrlo aktualnu. A kada na ovako zagasito rozu mat varijantu, zasjaji samo jedan nokat i na drugom još jedan detalj, dobivamo vrlo lijepu manikuru. I dokaz da nokti sa šljokicama mogu biti nosivi u svim sezonama i svim prigodama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on


7. Krupni glitter

Nešto krupniji komadići glittera vrlo su trendy u svim izdanjima, a naš prijedlog je kombinacija sa nude nijansama. Glitter možete nanijeti samo na korijen nokta, ili cijeli nokat jednostavno “uokviriti” glitterom. Predlažemo da za nanošenje, radi preciznosti, koristiš tanki kist.

Pročitaj još: Top 5: Najljepši nokti za zimu

Za ovaj izgled preporučujemo

 • YSL La Laque Couture - Mauve Alternatif

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Color Rich Caffe De Nuit

  Naručite odmah
 • Lancôme New Le Vernis 551

  Naručite odmah
 • YSL La Laque Couture Limited Edition - Blanc Figuratif

  Naručite odmah
 • L'Oreal Paris Color Riche Vernis A L’Huile

  Naručite odmah
 • Lancôme Le Vernis Top Coat

  Naručite odmah
 • YSL La Laque Couture Limited Edition - Rose Luminescent

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Color Show 77

  Naručite odmah

Povezane teme: nokti , trend , manikura

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Eyeliner koji se ne razmazuje ljeti

Vrijeme koje bi utrošila popravljajući šminku sad možeš iskoristiti za nešto drugo! Predstavljamo ti eyelinere koji se ne razmazuju...