Osvoji ljeto uz najljepše nijanse lakova za nokte!

Kad bi ljeto morala opisati jednom bojom, što bi bio tvoj odgovor? Šarena, zar ne! Znamo da ta boja ne postoji, ali kako drugačije zamisliti najtoplije godišnje doba, nego kroz prizmu veselih boja koje privlače životne radosti i dobru energiju. U beauty svijetu, ova teorija se posebno odnosi na manikuru!

Sad kad su više nego ikad prije u modi prirodne forme, tj. ovalni i četvrtasti nokti, naglasak je na bojama i zato ti predstavljamo najljepše nijanse lakova za nokte!

Zelena

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Mint unosi dašak svježine i razbija monotoniju, ali to nije sve što ćemo ove sezone gledati na noktima kad je riječ o zelenim nijansama – boja kivija i pistacije dodatno će “začiniti” sezonu pred nama.

Dugine boje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Ako se ne možeš odlučiti za samo jednu boju – neka svaki nokat bude nalakiran drugačije! Nećeš morati čekati kišu da bi se na nebu pojavila duga, samo podigni dlanove prema suncu i uživaj u čarobnom prizoru.

Voćno - moćno

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Nitko neće moći odoljeti sočnim lubenicama i ananasu - kako na tanjuru, tako i na noktima! A zamisli samo savršeno ljetno osvježenje u obliku manikure limunade? Malo tropskog nail arta učinit će te zaista posebnom.

Žuta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Vibrantna kao sunce, boja vedrine i sreće, žuti lakovi za nokte su sve što ti treba u ovim vrućim danima. Dok uz rub bazena uživaš u svom omiljenom koktelu, tvoji ljetni nokti će biti “meta” radoznalih pogleda!

Morski motivi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Valovi, sunčeve zrake, plavo-bijele mornarske pruge, možda poneko sidro, školjka ili palma, zašto ne? Prepusti se čarima nail arta i ponosno prošetaj plažom svoju uparenu ljetnu manikuru i pedikuru.

Crveno uvijek i svuda

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Ljeto, jesen, zima, proljeće -  pa sve ispočetka! Crvena je “zakon” na noktima tijekom cijele godine, a one najvatrenije, jarke i strastvene nijanse posebno su pogodne za najtoplije doba godine.

Ah, ta roza

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Nježno i slatko kao šećerna vuna ili kugla sladoleda od jagode! Nenadmašena i uvijek popularna, klasična skoro kao i crvena. Barbie ili neon roza, lubenica ili breskva, boje su bez kojih moderni nokti neće biti zamislivi.

Bijela

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Bijeli lak tradicionalno oživi u ovom periodu godine, pa ni ovo ljeto nije izuzetak. Ništa ne postiže takav kontrast s preplanulim tenom kao bijela, a tek kako izgleda na fotografijama! Nije ni čudo što ga poznate dame toliko vole.

Plava

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Ako se ne možeš odlučiti za jednu nijansu, izaberi sve koje vidiš na polici i nećeš pogriješiti! Tamo plava poput morskih dubina, svijetlo plava poput vode u bazenu, nijanse između plave i sive, plave i ljubičaste, lavanda… Idejama za manikuru nema kraja!

Narančasti alarm

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Još jedan primjer savršenog kontrasta s preplanulom kožom. Simbol hrabrosti i vrućine. Narančasta privlači pažnju gdje god da si i sigurno spada u najljepše nijanse lakova za nokte ove sezone. Cijela plaža će se okretati za tobom!

Pročitaj još: Top 3 kreme s hijaluronskom kiselinom

Za ovaj izgled preporučujemo

 • essie expressie 320 precious cargo-go!

  Naručite odmah
 • essie expressie 160 in a flash sale

  Naručite odmah
 • essie 780 budding romance

  Naručite odmah
 • essie 92 aruba blue

  Naručite odmah
 • essie 290 not so lowkey

  Naručite odmah
 • essie 778 twilight delight

  Naručite odmah
 • essie 01 blanc

  Naručite odmah
 • essie 779 pic-nic of time

  Naručite odmah

Povezane teme: nokti , trend , essie, ljeto, lak za nokte, expressie, ljetnji nokti

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najjači adut za ljeto: elastična i čvrsta koža!

Poboljšaj čvrstoću svoje kože i podari joj gipkost i tonus za samo sedam dana. Otkrivamo idealnu ljetnu formulu za njegu suhe kože...