Otkrivamo trendy lakove za nokte koji se brzo suše

Imamo tih nekoliko pojedinaca u timu koji kad kažu stižem na vrijeme, to znači da će najvjerojatnije kasniti. Ok – i ja sam jedna od njih. I zaista ne kasnimo namjerno, ali vrijeme kao da brže iščezne kad se negdje žuri. Ponekad se uplete i “viša sila” pa prizove gužvu u prometu, crveno svjetlo na semaforu ili prijevoz koji nikako ne stiže.S druge strane, nekad jednostavno moramo prepeglati haljinu ili na primjer: nalakirati nokte.

Iako na neke od spomenutih faktora ne možemo utjecati, lakiranje noktiju, priznajemo, nije jedan od njih. Zato smo zasukali rukave i potrudili se otkriti kvalitetne lakove za nokte koji se brzo suše i koji će ukloniti bar jednu stavku s popisa “razlozi za kašnjenje”.

Potraga za brzosušećim lakom za nokte

Kad biramo onaj idealni lak za nokte, pazimo da je dugotrajan i brzosušeći. Čak i kad provodimo dan kod kuće, neophodno je da se lak brzo suši, jer tko još voli onaj “što da radim s rukama“ osjećaj nemoći i zbunjenosti nakon što nanesemo prvi sloj laka. Kako bi se stvar dodatno zakomplicirala, uvijek baš tad nešto moramo dotaknuti našim “svježe nalakiranim noktima”, zar ne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Sve smo prošle kroz ova nepisana pravila lakiranja noktiju, koja nam baš i ne idu u prilog. Srećom, brand essie je mislio na nas i kreirao lak za nokte s formulom za brzo sušenje, koja je stvorena za sve nas koje uvijek negdje žurimo (i kasnimo).

expressie: lak za nokte koji se suši za minutu-dvije!

Kad smo saznali da se suši za oko 1 minutu, bilo nam je jasno da želimo testirati novu liniju lakova za nokte branda essie, koja se zove expressie. Naziv nije slučajnost, jer je jedna od karakteristika ove linije lakova upravo njihovo ekspresno sušenje, u pokretu. Također, za oko nam je zapelo da expressie lakovi dolaze u elegantnoj bočici, koja je viša i tanja od ostalih essie lakova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Sve te expressie boje

Osim toga, expressie lakovi imaju formulu sa sjajnim efektom i širok izbor on trend nijansi, kao što su nježno “air dry” plava, boja naranče nazvana “in a flash sale” ili “precious cargo” maslinasto zelena. Ako su ti ipak draže nijanse koje predstavljaju klasičnu eleganciju, obrati pažnju na „second hand first love“, koja po nama predstavlja idealnu fuziju roskaste i nude nijanse. Uz nju, „crop top & roll“ i „buns up“ su savršeni dodatak za svaku modnu kombinaciju. Kojem god timu pripadaš – boje ljeta ili nude boje – među 10 fenomenalnih nijansi, nema sumnje da ćeš pronaći svoju omiljenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Zakrivljena četkica za jednostavno nanošenje

Osim toga što se brzo suše, expressive lakovi za nokte imaju patentiranu ukošenu četkicu za jednostavno nanošenje, koja je osmišljena s namjerom olakšavanja i ubrzavanja procesa lakiranja noktiju. Naime, ova četkica je zakrivljena, što će ti pomoći lakirati nokte i svojom nedominantnom rukom. To znači da nema više skrivanja one jedne šake zbog tragova neuredno nalakiranih noktiju!

Nanesi dva sloja bilo koje nijanse expressie laka za nokte i pričekaj da se osuši oko 1 minutu. Uz to, baza za lak i završni sloj ti nisu potrebni. Kako bismo bili sigurni u odabir pravog laka, minutu-dvije nakon nanošenja stavili smo ga na test i prošao je s najvišom ocjenom!

Kava i manikura u pokretu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Nalakirani nokti predstavljaju nošenje omiljene boje na rukama, pružaju dobar prvi dojam, savršeno dopunjavaju naš outfit i ulijevaju nam samopouzdanje. Ova linija lakova za nokte koji se brzo suše je idealna za urban lifestyle i za one koji nemaju vremena čekati. essie nam poručuje da uvijek budemo u pokretu i iskoristimo svaki trenutak, bez brige da će lak na našim noktima postati neuredan. Stoga, zasigurno tvrdimo da je svakoj ženi potreban bar jedan expressie.

Pročitaj još: Peglaš kosu? Onda su ovo must have proizvodi za tebe!

Za ovaj izgled preporučujemo

 • essie expressie 0 crop top & roll

  Naručite odmah
 • essie expressie 60 buns up

  Naručite odmah
 • essie expressie 340 air dry

  Naručite odmah
 • essie expressie 220 get a mauve on

  Naručite odmah
 • essie expressie 320 precious cargo

  Naručite odmah
 • essie expressie 180 bolt and be bold

  Naručite odmah
 • essie expressie 10 second hand first love

  Naručite odmah
 • essie expressie 190 seize the minute

  Naručite odmah
 • essie expressie 160 in a flash sale

  Naručite odmah
 • essie expressie 290 not so low key

  Naručite odmah

Povezane teme: nokti , trend , essie, ljeto, lak za nokte, expressie, ljetnji nokti

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Brow University Škola za jednostavno oblikovanje obrva

Koji god brow look preferiraš, uz ova tri proizvoda postići ćeš ga s lakoćom i u samo par koraka. Otkrivamo ti njihove efekte i tehnike za savršeno ob...