Stakleni nokti: najveći trend u Hollywoodu

Ako je suditi po svim velikim događajima koje smo gledali krajem prošle i početkom ove godine - od Grammy nagrada preko Super Bowla do Oscara - u 2020. jedan trend će biti neprikosnoven kad je riječ o noktima. Stakleni nokti su već sada apsolutni hit na rukama diva Hollywooda, a iz dana u dan postaju sve zastupljeniji i među običnim smrtnicima.

Providno fascinira

Iako smo se proteklih godina susretali s najrazličitijim dužinama, oblicima, bojama i načinom ukrašavanja noktiju, ne može se reći da smo svaki put gledali u nešto što se može nazvati trendom. Ipak, sa staklenim noktima stvar je jasna – gospodarit će i modnim pistama i ulicama ove sezone, i to s razlogom!

U moru fascinantnih noktiju ovaj specifični stil izdvojio se zahvaljujući činjenici da su nokti transparentni i da je mogućnost njihovog ukrašavanja gotovo neograničena!

Stakleni nokti: najveći trend u Hollywoodu

Pinterest

Nedvosmisleno cool

Kombinacija geliranja i “plutajuće” French manikure; dugi, providni nokti s naglašenim vrhovima, iscrtani, zaglađeni, šareni… Hiper minimalistički pristup koji će po svoj prilici biti još prihvaćeniji od klasičnog rozog ili bijelog laka, i nedvosmisleno puno više cool!

Zahvaljujući J. Lo, Blac Chyna i Demi Lovato, svjetla reflektora pala su na ovaj osvježavajući trend u manikuri i baš zato je nastala prava pomama za staklenim noktima i staklenim French noktima. Da se razumijemo, nokti nisu napravljeni od stakla, već od soft gela i traju skoro mjesec dana. Mogu biti djelomično ili skroz ukrašeni ili skroz providni. Još uvijek čekamo da se pojavi način za dobivanje ovog efekta na noktima u kućnim uvjetima. Do tada, neophodna je pomoć kozmetičarke.

Stakleni nokti: najveći trend u Hollywoodu

Pinterest

Svi mogući oblici i ukrasi

Stiletto, badem, četvrtasti, ovalni, balerina… Uokvireni zlatnim štrasom, s cirkonom u sredini, providni French nokti u bojama (vrh svakog nokta obojen u drugu boju: zeleno, narančasto, plavo, žuto crveno), zlatni lak u korijenu nokta (polumjesec), srebrni detalji, “drago kamenje”, zvjezdice

Za staklene nokte nema ograničenja, možeš raditi sve što ti padne na pamet i baš je to razlog zbog kojeg će ovaj trend doživjeti ekspanziju u sezonama koje su pred nama.

Stakleni nokti: najveći trend u Hollywoodu

Pinterest

Pročitaj još: Naša nova zimska opsesija: Mat nokti

Za ovaj izgled preporučujemo

 • YSL La Laque Couture 25

  Naručite odmah
 • YSL La Laque Couture 01

  Naručite odmah
 • YSL La Laque Couture - Blanc Arty

  Naručite odmah
 • YSL La Laque Couture 118

  Naručite odmah
 • Lancôme Le Vernis Top Coat

  Naručite odmah
 • Lancôme New Le Vernis 132

  Naručite odmah
 • Lancôme New Le Vernis 301

  Naručite odmah
 • Lancôme New Le Vernis 144

  Naručite odmah

Povezane teme: manikura, nokti , trend , Lancôme , YSL

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Pronađi savršenu maskaru za svoje trepavice

Maskara je zaista najbolja (kozmetička) prijateljica većine žena. Čak i ako se slabo šminkaš, u svojoj toaletnoj torbici sigurno imaš bar jednu maskar...