Top 5: Najljepši nokti za zimu

Vrijeme je kad vani pada snijeg, mi smo ušuškani u deku, gledamo maraton omiljene serije i pijemo svoj topli napitak. Baš u takvim trenucima pomislimo kako bismo mogle nalakirati nokte, pa pretražujemo trendy ideje za zimsku manikuru, zar ne? Međutim, umjesto aktualnih nijansi lakova za nokte, hajdemo inspiraciju pronaći u ovom hladnom, ali blagdanskom godišnjem dobu.

Dajemo ti 5 inspiracija za manikuru za najljepše nokte za zimu!

Inspiracija za nokte #1 – Zimsko jutro

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Kad kažemo zimsko jutro, pomislimo na više stvari. Prvo, ne možemo zaobići pomisao na oštar dodir vjetra na našem licu. Pada nam na pamet i zimsko jutro u prirodi, u toploj drvenoj brvnari okruženoj mirisom snijega i jelovine. Zatim, kakva nijansa nastaje kad se spoje sivo-plavo nebo i bijeli snijeg? Ako želiš nokte koji te asociraju na snježno zimsko jutro, biraj hladne i pastelne nijanse plave, sive i ljubičaste.

Inspiracija za nokte #2 – Topla čokolada

Hajdemo se za trenutak skloniti od hladnoće i zagrijati uz jednu toplu čokoladu. Topla čokolada nas asocira na one trenutke kad smrznuti uđemo u kuću, pa želimo da nas nešto brzo zagrije i okrijepi. Podsjeća nas na kafiće ukrašene božićnim i novogodišnjim ukrasima s playlistom najpoznatijih blagdanskih pjesama i ćaskanje s najboljom prijateljicom. Ako voliš toplu čokoladu, biraj lakove za nokte u raznoraznim smeđim nijansama. Slobodno ih kombiniraj i razigraj se čokoladnim motivima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Inspiracija za nokte #3 – Kuhano vino

Kuhano vino nas podsjeća na duge šetnje okićenim gradom i drvene kućice na trgovima. U jednoj od tih drvenih kućica možeš pronaći najfinije kuhano vino s kriškama naranče, koje savršeno grije promrzle ruke, a i obraze. To kuhano vino miriše na toplo, na zimu, na sreću. Plus, nokti boje vina su uvijek popularni tijekom hladnijih dana i zaista se odlično slažu uz zimske odjevne komade. Biraj sve bordo nijanse, a predlažemo ti i vinsku manikuru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Inspiracija za nokte #4 – Domaći kolači

Ima li netko tko ne voli kad miris domaćih kolača dopire iz kuhinje? Svi mi obožavamo vanilin kiflice, pitu od jabuke i keksiće s cimetom i komadićima čokolade. Ako želiš da te tvoja zimska manikura asocira na djetinjstvo ili ako si mama koja upravo smišlja recept za novi domaći kolač, biraj lakove za nokte u nijansi vanilije. Ova nijansa u sebi sadrži tople pigmente i pripada grupi nude nijansi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Inspiracija za nokte #5 – Božićni i novogodišnji ukrasi

Nema blagdana bez božićne i novogodišnje čarolije, a jedan veliki njen dio je ukrašavanje božićnog drvca! Ako želiš da tvoji nokti podsjećaju na radost, pozitivu i blagdanski duh, ukrasi ih različitim božićnim i novogodišnjim motivima koristeći kombinaciju crvene, zelene i bijele boje. Nacrtaj božićno drvce, Djeda Mraza, božićne lizalice… Ako nemaš alat za crtanje na nokatnoj ploči, čačkalica će poslužiti svrsi. Ako ipak preferiraš blagdansku manikuru koja se slaže uz sve odjevne kombinacije, u nastavku ti pokazujemo kako na jednostavan način iscrtati svoje nokte:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Nadamo se da si pronašla svoju omiljenu zimsku asocijaciju, ali i inspiraciju za najljepše nokte za zimu!

Pročitaj još: Kako kombinirati vitamin C, retinol i hijaluronsku kiselinu?

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Essie 50 Bordeaux

  Naručite odmah
 • Essie 814 Jingle Belle

  Naručite odmah
 • Essie Gel Couture 360 spiked with style

  Naručite odmah
 • Essie Gel Couture 345 Bubbles Only

  Naručite odmah
 • Essie Expressie 60 Buns up

  Naručite odmah
 • Essie 13 Mademoiselle

  Naručite odmah
 • Essie 4 Pearly White

  Naručite odmah
 • Lancôme New Le Vernis 551

  Naručite odmah

Povezane teme: manikura, nokti , moda , nude , zimski trendovi, essie, Lancôme , lak za nokte

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ženski parfemi: Top 6 mirisa koji će obilježiti ovo proljeće

Vrijeme je da teške zimske parfeme zamijeniš laganim notama koje rasterećuju, motiviraju i mirišu na proljeće...