Top 5: Najljepši nokti za zimu

Umjesto da ti predložimo aktualne nijanse lakova za nokte i sugeriramo kako trebaju izgledati tvoji nokti za zimu, hajmo zajedno pronaći inspiraciju za zimsku manikuru? Što su tvoje asocijacije na ovo hladno, ali lijepo godišnjeg doba?

Vrijeme kad je priroda uspavana,a mi se rado umirujemo uz dekicu i omiljeni topli napitak, dok mirišu pečeni kolači, a vani pada snijeg? E baš u takvim trenucima nalazimo super ideje za nokte! Dajemo ti zato 5 zimskih ideja za manikuru i naših omiljenih prijedloga kako bi mogli izgledati tvoji nokti za zimu!

Nokti u boji crvenog vina

Iako opisano samo jednom bojom, crveno vino ima puno više nijansi. A sve one su pravi i naš prvi izbor kad su u pitanju nokti za zimu. Od prozirne, jedre crvene boje mladih vina, koja će oživjeti cjelokupni dojam, pa sve do sasvim tamne crvene boje “pića bogova”. Burgundac je vrsta grožđa i nijansa crvene boje, a kao lak za nokte savršen je izbor za zimu.  Čak i kao novogodišnji nokti, sasvim pristaju svakom blagdanskom izdanju.

Kremasti nokti za zimu

Ove skoro ukusne boje lakova za nokte ugrijaće svaki hladan dan. Topli nude lak za nokte naš je nježni izbor za zimu, a fine nijanse vanilije uljepšat će tvoju zimsku manikuru. U ovu grupu spadaju i rozi nokti, ali u mekanim nijansama poput pudinga od jagode. Bilo da su to mat nokti ili sedefasti, lak za nokte u bojama vanilije, bijele kave, kreme i uopćte svih toplih svijetlih boja, odlični su nokti za zimu, ali idu i uz svaki tvoj outfit za zimske dane. I još nešto, odlična su podloga ako su ti u manikuri zanimljive šare za nokte!

Čokoladni nokti

Obojaj svoju zimsku manikuru bojama ovog ukusnog  toplog napitka! Odlučiš li se za sasvim tamnu boju tople čokolade, ili je tvoj izbor lak za nokte u svijetlo smeđim tonovima toplog čokoladnog mlijeka, ovo je idealna zimska manikura. Ako biraš ove “čokoladne” nijanse, neka to onda budu mat nokti.

Koketiraj s nijansama cimeta, omiljenog zimskog začina, a iznenadit ćeš se kako dobro izgleda i uklapa se uz brojne odjevne kombinacije. Lak za nokte u konjak boji može biti vrlo zanimljiv, naročito u svojoj sedefastoj varijanti, stoga ga preporučujemo kao nesvakidašnji prijedlog kako mogu izgledati novogodišnji nokti. I još nešto, uz njih savršeno pristaju zlatne nijanse kao detalji na noktima!

Zaleđeno kraljevstvo

Dinamičan zimski dan, na planini ili gradskom klizalištu, može biti još jedna inspiracija kad su u pitanju nokti za zimu. Motivira li vas snijeg i sve nijanse zimske čarolije. Sedefasto bijeli lak za nokte, ovaj vječiti klasik, prva je nijansa koju predlažemo kao malu odu pahuljicama. Trendy mat nokti u hladno bijeloj boji još jedan su izbor kad se radi o noktima za zimu i pristaju svim izdanjima. Boja leda, sasvim svijetlih plavičastih nijansi, ali i sasvim tamna plava boja na noktima koja asocira na vedru zimsku noć pod mjesečinom, još jedan su prijedlog za zimsku manikuru.

Top 5: Najljepši nokti za zimu

Zimzelena manikura

Manikura u boji zimzelenog drveća? Da, i zima je pravo vrijeme za to.  Tamno zelena boja odlično se uklapa uz smeđe odjevne kombinacije, ali će ići i uz tvoj tamno crveni ili crni outfit. Ovu boju u kombinaciji sa crvenom možeš koristiti i za svoje omiljene novogodišnje nokte, iako je Nova godina prošla, kako bi što duže održala blagdansko raspoloženje. Dodaj drveću malo snijega, i dobit ćeš mint nijansu,  omiljeni zimski čaj i lak za nokte koji je iz ljetne sezone glatko skliznuo i u zimu.

Pročitaj još: Obiteljska krema: hidratizira, umiruje i štiti osjetljivu kožu

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Essie 50 Bordeaux

  Naručite odmah
 • Essie 82 Buy Me A Cameo

  Naručite odmah
 • Essie Gel Couture 360 spiked with style

  Naručite odmah
 • Essie Gel Couture 345 Bubbles Only

  Naručite odmah
 • Essie Treat Love & Color Good Lighting

  Naručite odmah
 • Essie Gel Couture Top Coat

  Naručite odmah
 • Essie 4 Pearly White

  Naručite odmah
 • Lancôme New Le Vernis 551

  Naručite odmah

Povezane teme: manikura, nokti , moda , nude , zimski trendovi, essie, Lancôme , lak za nokte

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Say goodbye suhim usnama uz novu formulu mat ruževa!

Nova formula mat ruževa koja će ti u potpunosti promijeniti pogled na ovaj makeup trend! Saznaj što ovu kolekciju izdvaja u odnosu na ostale...