Uradi sama: Francuska manikura kod kuće

Različiti beauty trendovi i stilovi dolaze i prolaze, ali jedno je sigurno – francuska manikura nikada neće izaći iz mode. Osim što nokti djeluju savršeno uredno, na ovaj način oni djeluju i vizualno duže. I dok je francuska manikira nekada bila rezervirana samo za salon ljepote, dobra vijest je da za ovakav izgled noktiju više ne morate posjećivati profesionalne manikirke. Predstavljamo vam savršen način da popularni „french“ postane dio vaše svakodnevice i to u nekoliko poteza.
 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

Pažljivo pripremite svoje nokte

Nakon što ste skinule lak sa noktiju i rašpicom ih uredile tako da svi budu jednake dužine, potrebno je osigurati da ploča vašeg nokta bude dovoljno čvrsta i otporna kako bi i manikura duže trajala. U tome vam može pomoći neki od savršenih Essie baznih lakova koji će pripremiti vaše nokte na pravi način i savršeno odgovaraju svakoj manikuri.

Savršena podloga za savršeni efekt

Premažite svoje nokte lakom neutralne boje kako biste prekrile svaku nesavršenost na njima. Iako mnoge dame ne daju dovoljno pozornosti ovom koraku, neutralna boja laka neizostavan je dio ove manikure, a o kvaliteti laka koji koristite ovisi i koliko će se french zadržati na vašim noktima.

Bijelo je elegantnije nego što ste mislile

Lakom blistavo bijele boje iscrtajte vrhove noktiju. Ako niste vješte i ne uspijevate povući jednostavnu bijelu crtu koja će označiti do kuda lak treba ići, savjetujemo vam da iskoristite naljepnice koje će vam pomoći u tome. Kako biste ovaj najkritičniji dio francuske manikure osigurale od ljuštenja, odlučite se za kvalitetni bijeli lak idealne gustoće.

Završnica – efekt kao iz salona

Ono što razlikuje vašu manikuru od one iz salona ljepote je savršena završnica koja će vam pružiti sjaj i efekt koji oduzima dah. Kako biste izgledale kao da ste upravo izašle iz salona koristite Essie Gel Eetter kojim ćete ostvariti pun pogodak.

Pročitajte više o: Savršeno izmanikirani nokti: Nokti u dvije boje

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Essie First Base

  Naručite odmah
 • Gel Setter Essie

  Naručite odmah
 • Essie Pearly White

  Naručite odmah
 • Essie Blanc

  Naručite odmah

Povezane teme: manikura, essie

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sezona sandala je službeno započela, evo koji će trend krasiti tvoje nokte

Sezona sandala je službeno počela, a njegovana stopala će biti prioritet u svijetu ljepote, ali ništa manje važne nisu ni nijanse koje ćeš nositi na s...