10 najboljih make-up savjeta koje smo ikada čule (prvi dio)

#1

 

Taping today 💋

A photo posted by Marlena (@marlenastell) on


"Kako biste izbjegle da vam tekući tuš izblijedi nakon nekoliko sati, umočite olovku u tuš. Osim što ćete ga lakše nanijeti, trajat će dulje!", savjetuje Marlena Stell, osnivačica sajta Makeup Geek.

#2  

Romero Jennings objašnjava da je tajna dobro nanesenog pudera primer, ali još je važnija hidratantna krema!

Ako se opredijelite za neku težu kremu, ona će "razbiti" primer i poništiti njegov efekt, a vjerojatnost da će se puder rastopiti je veća. Ako pak pružite koži hidrataciju bez masnih i teških krema, lice će biti svežije, a puder će izgledati sjajno.

#3

 

Clean, peachy nude lips. Get the look and many more with the #mnylippalette.

A photo posted by Maybelline New York (@maybelline) on
 

Fotograf i make-up stručnjak Robin Black ističe da je najneobičniji predmet u njegovoj opremi lepljiva traka koja je idealna za uklanjanje stanica mrtve kože u posljednjem trenutku prije šminkanja "na brzinu". Vrlo je korisna prije nanošenja ruža (pogotovo ako je svjetliji), kao i za skidanje sjenila za oči bez brisanja već nanesenog pudera.

#4


Ako ste ostali bez korektora, možete upotrijebiti i ruž, kaže Marlena Stell. Peporučuje nanošenje na podočnjake vrlo malo mat ruža boje breskve kako biste sakrili tamne kolutove.

#5


"Iako sam protivnik pretjeranog prelaženja linije usana, smatram da žene često potcjenjuju koliko su njihove usne pune", napominje Ashley Sijuči, njujorški make-up stručnjak.

Pročitaj još: 10 najboljih make-up savjeta koje smo ikada čule (drugi dio)

Povezane teme: šminka, ruž, tuš, puder

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Proljeće je pravo vrijeme za zasjati: glitteri za oči su dobili pojačanja!

Teška i slojevita šminka je rezervirana za kazališne glumce, a prirodan izgled, sjaj i vedrina za tebe i za ulice tvog sunčanog grada. Glitteri za oči...