10 zapovijedi tekućeg pudera

Nanošenje pudera je jako bitno za postizanje dobrog make-upa. Samo jedan pogrešan potez može u potpunosti uništiti tvoj izgled. To svakako ne bismo željele, zato ti donosimo 10 savjeta pomoću kojih ćeš izbjeći ovaj problem.  

1. Priprema lica za puder

 

 


Možda si odabrala kvalitetan tekući puder, ali ako je tvoja koža masnija, puder se neće dugo zadržati na tvom licu. Zato se osloni na eksfolijaciju lica dva do tri puta tjedno. 

2. Dodatna priprema

Pomoću odgovarajućih maski od gline tvoja koža lica će biti pročišćena, a što je vrlo bitno, ovaj spa ritual možeš sama organizirati u vlastitom domu. 

3. Hidrirana koža

 

 


Trik za besprijekoran ten krije se u pripremi kože za šminkanje. Zato svaki put prije nanošenja tekućeg pudera na svoje lice nanesi odgovarajuću hidratantnu kremu.   

4. Ne žuri

Pričekaj da tvoja koža upije kremu. Nikako nemoj žuriti s nanošenjem pudera sve dok tvoja koža ne upije kremu, kako ne bi dobila neujednačenu podlogu.  

5. Za svaki tip kože

 

 


Potraži odgovarajući proizvod za svoj tip kože. Postoji razlog zašto su police u drogerijama popunjene različitim puderima. Svaki ima svoju funkciju i odgovara različitom tipu kože.

6. Odabir prave nijanse 

 

 


Prava nijansa tekućeg pudera je iznimno važna za dobar look. Ne pravi početničke pogreške, nego u kupnju povedi iskrenu prijateljicu koja se u to razumije i koja će te znati posavjetovati. 

7. Pribor za nanošenje

Ne zaboravi na proizvode i pribor za nanošenje pudera, jer prsti nisu uvijek dovoljni. Neki puderi se bolje nanose pomoću kistova, drugi pomoću spužvica, a za treće će ti biti potrebni prsti.  

8. Korektori u boji

 

 


Bež korektori nekad neće biti dovoljni za prekrivanje svih nepravilnosti. Zato su tu korektori u boji pomoću kojih ćeš prekriti crvenilo i tamne kolutove ispod očiju. I tako pripremiti lice za nanošenje tekućeg pudera.

9. Redoslijed nanošenja

Prvo nanesi korektor pa onda tekući puder jer ćeš tako, između ostalih benefita koje ovakvo nanošenje nosi, on duže ostati na svom mjestu.  

10. Puder u prahu za kraj

Poslije svih proizvoda, nanesi  puder u prahu pomoću kojeg će sve ostati na svom mjestu.

Pročitaj više o: Jedini proizvod koji smijete pomiješati s tekućim puderom​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris True Match

  • L'Oreal Paris Infaillible Total Cover

  • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Purify Mask

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Exfoliat Mask

    Naručite odmah

Povezane teme: lice, njega , tekući puder , puder , korektor

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Što je retinol i zašto ga trebaš koristiti?

Možda nisi čula ili ga samo još uvijek nisi isprobala, ali retinol je taj koji čini čuda kad je riječ o pomlađivanju! Što je retinol, kada započeti s ...