285 nijansi crvene – pronađi idealnu za sebe!

IStock

 

I kako sada od 285 nijansi crvene odabrati crveni ruž? Dva faktora odlučuju o tome koja će ti nijansa najbolje pristajati: boja kose i nijansa tena. Prati ove smjernice, prilagođene najčešćim tipovima žena našeg podneblja, i lakše ćeš otkriti koja će ti nijansa crvena najljepše pristajati:

Plavuša, od svijetlog prema srednje tamnom tenu

Ako si ti najbliže ovom tipu, najbolje će ti pristajati življe, toplije nijanse crvene boje: narančasto-crvena,  koraljna, vatreno-crvena. 

 

 

Brineta, od svijetlog prema srednje tamnom tenu

Hladniji tonovi tamnije crvene (vino-crvena, ljubičasto-crvena, smeđe-crvena) savršeno će ti pristajati. Preporučujemo ti da probaš burgundac boju u trendi mat varijanti.

Crvenokosa, od svijetlog prema srednje tamnom tenu

Zastarjelu teoriju kako crvenokosim damama ne pristaje crveni ruž, jednom zauvijek demantira oskarovka Julien Moore. Ona je odličan primjer kako se ne trebate odreći crvenog ruža i kako ustvari može izvrsno pristajati uz vatrenu boju vaše kose. Dakle, toplije nijanse crvene pravi su izbor.

 

 

Brineta ili crnka, od srednje tamnog prema tamnom tenu

Prelijepa razigrana pinkish nijansa crvene dobar je primjer prilikom izbora pravog ruža. Sve nijanse koje imaju pink bazu, i hladniji podton će ti odlično pristajati.

Dodatni savjet? I volumen usana može utjecati na odabir boje koju nosiš. Čak i ako imaš tanke usne, ne trebaš izbjegavati naglasiti ih crvenim ružem, već samo odaberi svjetlije nijanse (naranča, koralj, malina). Na izrazito punim usnama tamnije nijanse crvene mogu djelovati prenapadno za dan, ali su dobar izbor u večernjim satima. 

I još jedan savjet: i boja zubi je važna pri odabiru nijanse crvenog ruža. Narančaste nijanse istaknut će žućkastu boju vaših zubi. Zato je najbolji prijedlog da isprobaš ruž u trgovini, a onda ga prošetaš po dnevnom svijetlu, pogledaš se u ogledalo, uslikaš neki nasmijani selfie i znat ćeš je li pravi za tebe. 

Pssst! Kad budeš isprobavala boju, najvjernije će se oslikati na jagodicama tvojih prstića.

Ovaj vodič pomoći će ti u odabiru crvenog ruža koji ti idealno pristaje, ali slobodno se u svojoj potrazi igraj i eksperimentiraj. Jer nitko te ne poznaje bolje od tebe same, a i što je šminka ako ne omiljena igračka svih nas velikih djevojčica. 

 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Color Riche Blake's Pure Red

  • L'Oreal Paris Color Riche Freida's Pure Red

  • L'Oreal Paris Color Riche Julianne's Pure Red

Povezane teme: šminka, ruž, crveni ruž , usne

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup trendovi koji će napraviti boom u 2022. godini!

Tijekom 2021. godine neki makeup trendovi su bili toliko zanimljivi da ih prenosimo i u ovu godinu, plus, dodajemo još nekoliko potpuno otkačenih novi...