3 koraka za konturiranje svijetlog tena

Kad se radi o konturiranju, djevojke svijetle puti će se malo teže našminkati ako nisu make-up stručnjaci. Ove dame koriste se raznim trikovima kako bi postigle savršenstvo, a mi vam otkrivamo tri ključna koraka njihovog uljepšavanja:

1. Recite NE brozeru

 

 


Mnogi bronzeri su previše „topli“ za žene svijetle puti. Umjesto njega, svjetski poznati vizažisti savjetuju upotrebu mat pudera, a najbolji su oni koji imaju sivkasti podton. Ako ovo niste znale, to je ton koji po prirodi odgovara vašem svijetlom licu.

Također, proizvod u stiku Maybelline New York Master Contour u svjetlijoj nijansi bit će odličan izbor za vaš ten.

2. Savršen spoj

 

 


Highlighter i puder ne mogu jedan bez drugog kad se radi o konturiranju. Stoga, kad god puderom povučete liniju, iznad nje nanesite i malo highlightera.

3. Blendanje je obavezno!

 

 


Jasno vidljivi potezi izgledaju neprirodno, a djevojke svjetlijeg tena to možda najbolje znaju. Ako ste jedna od njih, morate znati da konturiranje nije gotovo sve dok pažljivo ne izblendate svoje „korake“ u šminkanju. Ovaj final touch je bitan kako biste omekšale linije i postigle prirodan look.

Pročitaj više o: U 3 koraka do mršavijeg lica bez konturiranja​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Fit Me 110 Classic Ivory

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Master Contour Duo

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Master Strobing Stick Highlighter

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, dnevna šminka, večernja šminka, konturiranje, sjenčanje lica , tekući puder , puder , večernja šminka , dnevna šminka

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup in the City: Dnevni i noćni look

Ako se i tebi dogodilo da nakon napornog dana na poslu ili veleučilištu nemaš vremena da se vratiš kući i kreiraš poseban look za večer, pogledaj ovaj...