3 koraka za zavodljivi pogled pomoću tuša za oči

1. Zavodljiv pogled

 

 


Kako biste postigle što zavodljiviji pogled isprobajte Maybelline New York Sensational, tuš za oči sa zakrivljenim gornjim dijelom, koji omogućava lakše i preciznije nanošenje.

Uokvirite jednu trećinu gornje vanjske linije trepavica, kao i donju liniju. Neka gornja linija bude malo duža, kako biste dobile cat eye look.

2. Nježni look

 

 


Želite li samo blago naglasiti oči, upotrijebite Maybelline New York Lasting Drama tuš za oči, koji ima gel teksturu, pomoću koje možete crtati i deblje i tanje linije.

Povucite liniju od vanjskog kuta oka prema unutarnjem i to do polovice oka. Linija treba biti što bliže trepavicama. Neka linija bude što tanja, ali u više slojeva nanesite maskaru i na gornje i na donje trepavice. Rezultat će vas oduševiti!

3. Dvobojni look

 

 


Povucite deblju liniju tuša a zatim ju uokvirite tamnijim sjenilom. Posebno moćno izgledaju metalik tonovi, ali će i proizvod mat efekta ostaviti dobar dojam.

Pročitaj više o: Savjeti za nanošenje tuša za početnice

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Lasting Drama tuš za oči u gelu

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Sensational Liner

Povezane teme: maskara, tuš, oči , tuš za oči

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Efekt savršeno podignutih obrva odmah! Probali smo novu olovku za obrve o kojoj svi pričaju!

Maybelline New York Tattoo Brow Lift olovka za obrve je nedavno stigla na naše tržište i naravno, nismo mogli odoljeti, a da je ne isprobamo...